8 Mart 2008

Süleyman Bölünmez Mardinspor'a Sahip Çıktı

http://img4.mynet.com/ha4/s/suleyman-bolunmez.jpg
Eski Mardin Milletvekili Ve Eski Mardinspor Başkanı Süleyman Bölünmez,Cumartesi gecesi geç saatlerde aldığı kararla Mardinspor'a sahip çıktı.Cumartesi gecesi geç saatlerde karar alan Bölünmez’in, Pazartesi günü Mardin’e gelerek hesapları inceleyeceği bildirildi. Kayyum heyetiyle mi yoksa yeni yönetimle mi devam edeceği önümüzdeki günlerde belli olacak

İlk Mardinspor Yazım

Mardin'lilerin Babamız olarak Nitelendirdiği Bölünmez'in Gelişi İl Genelini Sevindirirken Gerçeklerin Üstünü Örtmeye Yetmedi.Gerçekler şudur ki ; Mardinspor artık Dönüşü olmayan bir yola girmiştir.Ligden Düşmesi Matematiksel olarak kesinlik kazanmasada tüm düşünceler ligden düşmenin kesinleşeceği yönünde.Tüm Çabalara rağmen istenilen sonuçlar alınamadı,başarısızlık zinciri ardı ardına geldi ve Mardinspor Son 15 Haftadır Kazanamamakta.

ßu Saatten Sonra kimseyi suçlamanın bir anlamı yok.Alkışlanması Gereken Bir Takım var ortada ve Birde Yönetim de bulunan Kayyum Heyeti.Heyet,Klübün Borçlarını sıfırlayarak kendine düşen 1.görevi yerine getirdi ve Teknik Direktör ile birlikte Genç,savaşan bir ekip kurdu.Ekipte herşey tamdı.Tek Eksik TECRÜBE idi.oda olsaydı klüp şuan bambaşka bir yerde idi.Lig Kalitesi Yükselen Bank Asya liginde Mardinspor çok iyi işler çıkardı.Ligde büyük takımlara özellikle kendi evinde kök söktüren Mardinspor için ne yazıkki bu sezon beklendiği gibi geçmedi.Çok savaştı ama olmadı.

Kısa tutuyorum.Bugüne Kadar Başta Süleyman Bölünmez olmak üzere Mardinspor lehine çalışan, başarısını isteyen herkese sonsuz teşekkür ediyorum.Mardin Aleyhine Çalışanlar Bu ekmeğini bu takımdan kazanan,bu takımla çalışan başarısını istemeyen ve Mardinspor'u Kendi menfaatlerine göre kullananları ise kendi vicdanları ile başbaşa bırakıyorum.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlama biçimi kutucuğundan Adı/Url 'yi seçerek, isminizi ve dilerseniz mail veya site adresinizi yazıp yorumunuzu gönderin. Yorumunuz Editör onayından geçerse yayınlanacaktır. Küfür, Hakaret, İftira ve SİYASİ içerikli yorumlar ve Adı Soyadı belirtilmeyen yorumlar yayınlanmıyacaktır. Surgucum