6 Aralık 2008

Alexa;Toolbar Kurulum

Alexa Nedir?
Alexa, Web sitelerinin ziyaretçi sayılarına göre izlenerek, dünya sıralamasında kaçıncı sırada olduğunu gösteren bir internet rating sistemidir.

Neden Alexa’ya ihtiyaç var?
Sitelerin kendi tuttuğu ve reklamverenlere sunduğu ziyaretçi raporları yerine, site sahibi ve reklamverenden bağımsız üçüncü bir kurumun raporlarına ihtiyaç duyuluyor. Bu alanda da tek servis, ‘İnternetin AGB’si’ olarak nitelendirilen Alexa.com’dur.

Sıralama kesin bir veri olarak algılanabilir mi?
Alexa.com’daki rakamlar, sadece bilgisayarında ‘Alexa Toolbar’ yüklü internet kullanıcılarının tercihlerinden oluştuğundan, Alexa sıralaması hiçbir şekilde kesin bir veri olarak algılanmamalıdır.

Neden Alexa Toolbar kullanmalıyım?
İnternette değer verip ziyaret ettiğiniz, size göre nitelikli içeriğe sahip olan web sitelerinin sıralamada gözükmesi ve daha iyi yerlere gelmesi için, Alexa Toolbar kullanabilirsiniz. Bu şekilde destek vereceğiniz siteler, sıralamada yükselerek reklam paylarını yükseltebilir ve size daha iyi hizmet sunabilir.

Alexa Toolbar’ı bilgisayarıma nasıl yükleyebilirim?
Buraya tıklayarak ‘Alexa Toolbar’ı bilgisayarınıza yükleyebilirsiniz. Yazılım, bilgisayarınızdaki tarayıcı programına ek bir uygulama olarak çalışacaktır.

http://www.czartherapy.com

Firefox İçin Tıklayınız.

İnternet Explorer İçin Tıklayınız.



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlama biçimi kutucuğundan Adı/Url 'yi seçerek, isminizi ve dilerseniz mail veya site adresinizi yazıp yorumunuzu gönderin. Yorumunuz Editör onayından geçerse yayınlanacaktır. Küfür, Hakaret, İftira ve SİYASİ içerikli yorumlar ve Adı Soyadı belirtilmeyen yorumlar yayınlanmıyacaktır. Surgucum