21 Aralık 2008

Barış Boyacı Fatih'e talip oldu

http://www.haberik.com/resim/3509557.jpg
Fatih Belediyesi Meclis 2. Başkan Vekili Barış Boyacı AK Parti'den Fatih Belediye Başkan aday adayı oldu.

Fatih Belediyesi Meclis 2. Başkan Vekili Barış Boyacı AK Parti'den Fatih Belediye Başkan aday adayı oldu.
Barış Boyacı adaylığını açıklamak üzere partililerle birlikte AK Parti Fatih İlçe Başkanı Ahmet Baha Öğütken'in ziyaret etti.
Burada bir konuşma yapan Boyacı, "Refah, Fazilet ve AK Parti'nin ilçe kuruluşlarında yer aldım ve çok kişinin duasını aldım. Bu kalabalık duaların eseridir. Adım Barış, herkesle barışığım. Fatih'in hizmetkarlığına talibim, makamına, koltuğuna talip değilim. Bizim dönemimiz sonucunda Fatih'te fakir, fukara, aç, açık, garip, guraba kimse kalmayacak. Bunu yaparken elimizde sihirli değnek yok, 148 projeyle geliyoruz. Yaşlılar, engelliler, gençler, çocuklar için projelerimiz var. 1 milyar dolarlık kültür kenti projem var. Bu projede 16 bin kişi istihdam edeceğiz" dedi.
Boyacı daha sonra aday adaylık başvuru dosyasını İlçe Başkanı Baha Öğütken'e sundu. Öğütken, başvuru dosyasını aldıktan sonra Boyacı'yı kapıya kadar uğurladı. Boyacı daha sonra dışarıda kendisini bekleyen partililere seslendi. Boyacı'nın konuşması sık sık alkışlar ve sloganlarla kesildi.

http://www.haberik.com

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlama biçimi kutucuğundan Adı/Url 'yi seçerek, isminizi ve dilerseniz mail veya site adresinizi yazıp yorumunuzu gönderin. Yorumunuz Editör onayından geçerse yayınlanacaktır. Küfür, Hakaret, İftira ve SİYASİ içerikli yorumlar ve Adı Soyadı belirtilmeyen yorumlar yayınlanmıyacaktır. Surgucum