22 Şubat 2009

NTV, İETT otobüsünde halkın nabzını tutuyor...

İSTANBUL- NTV, yerel seçim arifesinde İETT otobüsüyle halkın nabzını tutuyor. İstanbul’u semt semt dolaşarak halkın seçimle ilgili düşüncelerini soran `NTV Belediye Otobüsü’ programı hafta için her gün 14.35 ve 17.15’te yayınlanıyor. Programın yönetmenliğini Nedim Hazar yapıyor.
http://www.iett.gov.tr/images/haberler/ntvotobus.jpg
İETT otobüsleri, İstanbul’un aynası...

İETT, NTV`ye yerel seçim öncesinde halkın nabzını tutmak amacıyla yayınlamayı düşündüğü program için bir otobüs tahsis etti. Dışı tamamen reklamla kaplanan otobüs, İstanbul’u semt semt dolaşarak seçmenlerin düşüncelerini soruyor. NTV Belediye Otobüsü her gün belirlenen güzergahta normal hat tabelasıyla yolcularını alıyor. Daha sonra program ekibi otobüste bulunan yolculara belediye ve partilerle ilgili görüşlerini, yerel yönetimlerden beklentilerini ve güncel olaylara bakışlarını soruyor. Demokratik tartışmaları ve insan öykülerini ekrana getiriyor. Yönetmenliğini Nedim Hazar’ın yaptığı ‘NTV Belediye Otobüsü’ programı hafta için her gün 14.35 ve 17.15’de yayınlanıyor. İçeride kameralarla çekim yapılan otobüs ayakta yolcu almıyor ve yolcular seyahat için ücret ödemiyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlama biçimi kutucuğundan Adı/Url 'yi seçerek, isminizi ve dilerseniz mail veya site adresinizi yazıp yorumunuzu gönderin. Yorumunuz Editör onayından geçerse yayınlanacaktır. Küfür, Hakaret, İftira ve SİYASİ içerikli yorumlar ve Adı Soyadı belirtilmeyen yorumlar yayınlanmıyacaktır. Surgucum