8 Şubat 2009

Savur'da kadın aday çalışmaya başladı

Savur ilçesinin ilk kadın muhtar adayı çalışmalarına iddialı başladı.
http://www.kenthaber.com/Resimler/2009/02/07/69988521-a806-442a-9f8c-4dcc73d4a3e7.jpg
Savur'da Devlet Mahallesi muhtarlığı için aday olduğunu açıklayan Hamide Yıldız, iddialı olduğunu belirterek ev ziyaretlerinde bulunup seçmenlerine çalışmaları hakkında bilgi veriyor. Kadınların desteğini alan lise mezunu, 4 çocuk annesi olan Hamide Yıldız, bir kadın olarak mahallenin sorunlarını en iyi kendisinin bildiğini savunarak mahallerde en fazla sorunu kadınların çektiğinin altını çizdi. Yıldız, "Bir kadın olarak yıllardan beri doğup yaşadığım mahallenin sorunlarını çok iyi biliyorum. Amacım mahallemizin sorunlarını yetkililere iletmek, çözüm üretmektir. Mahalle hanımları ile birlikte hareket ederek, hanımların sosyal hayatta daha aktif olması için hep birlikte çalışacağım" dedi.
Kadın muhtar adayı Yıldız, görev alması halinde her kesimin öneri ve görüşlerini dikkate alarak çalışma yapacağını belirtti. Yıldız, aday olduğu mahallenin sorunlarını başta belediye olmak üzere tüm kurumlara aktaracağını çözümlerin hayata geçirilmesi için çaba sarf edeciğini sözlerine ekledi.
Selahatin Erol
www.mardinlife.com

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlama biçimi kutucuğundan Adı/Url 'yi seçerek, isminizi ve dilerseniz mail veya site adresinizi yazıp yorumunuzu gönderin. Yorumunuz Editör onayından geçerse yayınlanacaktır. Küfür, Hakaret, İftira ve SİYASİ içerikli yorumlar ve Adı Soyadı belirtilmeyen yorumlar yayınlanmıyacaktır. Surgucum