23 Nisan 2009

YÜKSEL TÜRK POLİS TEŞKİLATI'NIN KURULUŞU'NUN 164. YILDÖNÜMÜ İLE İLGİLİ BİR KUTLAMA MESAJI YAYINLADI...

http://www.cuneytyuksel.com/Portals/13/haberler/10%20nisan%20300.jpg
AK Parti Mardin Milletvekili, Ak Parti Siyasi ve Hukuki İşler Başkan Yardımcısı; Yard. Doç. Dr. Cüneyt YÜKSEL 10 Nisan Türk Polis Teşkilatı'nın Kuruluşu'nun 164. Yıldönümü ile ilgili bir kutlama mesajı yayınladı.

Yüksel’in mesajı şu şekilde:

10 Nisan 1945 yılında kurulmuş olan Polis Teşkilatımız bugün 164. yaşına girmiştir. İlimizde ve ülkemizde emniyet ve asayişin, huzur ve güvenin tesisi için gecesini gündüzüne katan emniyet mensuplarımızın bu önemli gününü kutluyorum.

Türk Polis Teşkilatımızın kuruluşunun 164. yıldönümünü kutladığımız bu mutlu gününde tüm emniyet teşkilatına en içten sevgi ve saygılarımı iletiyorum.

Mardin İlimiz sınırları içinde emniyet güçlerimiz can ve mal güvenliğinin korunması, huzur ve güven ortamının kurulması ve devamı için günün her saatinde vatandaşlarımızın hizmetinde olmuştur.

Emniyet güçlerimiz ve Mardin Polis Teşkilatımız halkımızın onlara verdiği destek ve gerektiğinde gösterdiği işbirliği ile ilimizde başarılı çalışmalar gerçekleştirmiştir.

Sorumluluklarının bilinciyle çalışmaları ile halkımızın güvenini kazanmış olan polisimizin başarılı çalışmalar gerçekleştirmesinde vatandaşlarımızın desteği ve iş birliği de büyük önem taşımaktadır.

Her zaman olduğu gibi bundan sonra da ekip çalışması ile Mardin’de huzur ve güvenin devamı için, halkımızın emniyetini sağlamak için büyük özveri ile görev yapan, halkımızın 365 gün 24 saat hizmetinde olan, onlar için var olan çalışan Polis Teşkilatımızın bu önemli ve çok anlamlı gününü kutluyorum.

Kuruluşunun 164’üncü yılında, şehit olan tüm polislerimizi rahmetle, gazi olanları ise şükranla anarak; Polis Teşkilatımızın bu anlamlı gününü kutlar, saygılar sunarım.

Yard. Doç. Dr. Cüneyt YÜKSEL
AK PARTİ MARDİN MİLLETVEKİLİ
AK PARTİ SİYASİ VE HUKUKİ İŞLER
BAŞKAN YARDIMCISI
AVRUPA BİRLİĞİ UYUM KOMİSYONU VE KPK ÜYESİ

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlama biçimi kutucuğundan Adı/Url 'yi seçerek, isminizi ve dilerseniz mail veya site adresinizi yazıp yorumunuzu gönderin. Yorumunuz Editör onayından geçerse yayınlanacaktır. Küfür, Hakaret, İftira ve SİYASİ içerikli yorumlar ve Adı Soyadı belirtilmeyen yorumlar yayınlanmıyacaktır. Surgucum