19 Aralık 2009

Kızıltepe Belediyespor Bir İlki Gerçekleştirdi

http://www.kiziltepe-bld.gov.tr/tr/resimler/kiziltepedsc02822.jpg
Kızıltepe Belediyespor voleybol takımı deplasmanlı bölgesel lig mücadelesine katılmıştır. Kızıltepe belediyespor voleybol takımı deplasmanlı bölgesel voleybol ligi için hazırlıklarına başladı. İlk antermanına voleybolda deneyim sahibi olan antrenör Servet Boran ve İbrahim ARAÇ nezaretinde yaptı.
http://www.kiziltepe-bld.gov.tr/TR/yazimaraclari/my_documents/my_pictures/FZ2_DSC02806.JPG
Servet boran ve ibrahim araç yaptığı açıklamada; Kızıltepe Belediyesinin desteği ile takımı oluşturduk ve deplasmanlı bölgesel lige katıldık. Amacımız ilk etapta kızıltepeyi en iyi şekilde temsil etmektir.ileriki hedefimiz nu takımı şampiyon yapıp 3 lige çıkarmaktır. Bu sezon elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalışacağız. Bize her türli desteği veren sayın Belediye Başkanımıza ve meclis üyelerine oyuncularımız adına teşekkür ediyorum.
http://www.kiziltepe-bld.gov.tr/TR/yazimaraclari/my_documents/my_pictures/FF8_DSC02804.JPG
Kaptan Samim ALKAN; Kızıltepe belediyespor voleybol bünyesinde olmaktan memnuniyet duyuyoruz. iyi bir takım olduğumuza inanıyoruz.amacımız önce bölgesel ligde başarılı olmak seneye 3 ligde oynamak istiyoruz. Kızıltepe belediyenin verdiği destekten dolayı teşekkür ediyorum. Bu desteğe laik olmak ve kızıltepe halkını bu sevinci yaşatmak istiyoruz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlama biçimi kutucuğundan Adı/Url 'yi seçerek, isminizi ve dilerseniz mail veya site adresinizi yazıp yorumunuzu gönderin. Yorumunuz Editör onayından geçerse yayınlanacaktır. Küfür, Hakaret, İftira ve SİYASİ içerikli yorumlar ve Adı Soyadı belirtilmeyen yorumlar yayınlanmıyacaktır. Surgucum