21 Ocak 2010

CÜNEYT YÜKSEL’İN MARDİN GÜNLÜĞÜ: 27 MART


YÜKSEL’in Mardin’deki Programının 23. Günü’nde yüzlerce araçtan oluşan konvoyla; hemşerilerinin yoğun coşkusu içinde Mardin’i turladı. Partisi Ak Parti’nin Mardin’deki Belediye Adaylarına tam destek istedi.

27 Mart Günlüğü’ne Ak Parti Mardin il Başkanlığı’nda toplanarak başlayan Yüksel; her gün yaptığı gibi burada partililerle ve vatandaşlarla görüştü. Günlük programını belirledikten sonra partililerle ve vatandaşlarla beraber Fuat Yağcı Camii’nde Cuma namazını kılan Yüksel daha sonra yüzlerce araçtan oluşan uzun bir konvoyla Mardin turu yaptı, vatandaşlarla selamlaştı, kucaklaştı.

Ak Parti Mardin Belediye Başkan Adayı Beşir Ayanoğlu, Ak Parti Mardin İl Başkanı Lokman Sinanoğlu ve Ak Parti Mardin Merkez İlçe Başkanı Halit Bilgin ve partililerle beraber otobüsten halkı selamlayan Yüksel, konvoyla beraber sırasıyla Mardin Merkez Yenişehir Semti, 1. Cadde, Yeniyol, Kabala Beldesi ve Yeşilli güzergahını izledi.

Yeşilli’de Ak Parti Belediye Başkan Adayı Enver Sağlam’a destek olmak için düzenlenen mitinge katılan Milletvekili Yüksel’in konuşması coşkulu kalabalık tarafından sık sık alkışlarla kesildi.

Yüksel; Yeşilli’deki konuşmasında vatandaşlara şu sözlerle seslendi:

22 Temmuz seçimlerinde Mardin’de partimizin yaptığı oy patlaması bize şunu gösterdi ki Mardinliler kardeşçe birbirlerine kenetlenerek bütün hedeflere ulaşabilirler.

Bu seçimlerde de aynı yiğitliği aynı kardeşliği göstereceğimize yürekten inanıyorum.

Tüm Türkiye görecek ki Mardinli adalet ve kalkınmanın yiğit savunucusu…

Tüm Türkiye görecek ki Mardin son 7 senede kendisine yapılan hizmeti unutmadı…

Yeşilli İlçesi 2002’den bu yana bize sandıkta desteğini arttırarak her zaman göstermiştir.

Sen Yeşilli’sin Büyük düşün, Sen Mardin’sin Büyük Düşün, Sen Türkiye’sin Büyük Düşün…

Daha sonra Yeşilli’den ayrılıp Mardin Yenişehir’de Seçim Bürosuna geçen Yüksel; burada propaganda sürecinin son konuşmasında partililere ve hemşerilerine şu sözlerle seslendi:

Beraber çıktığımız bu yolda sarfettiğimiz emeğin, akıttığımız alın terinin mukafatını sizler seçim sandıklarında vereceksiniz…

Görüyoruz ki, Mardin’de; Nusaybin’de, Kızıltepe’de, Derik’te, Dargeçit’te, Midyat’ta, Savur’da, Yeşilli’de, Ömerli’de ve mazıdağı’nda bütün meydanları AK Parti sevgiyle, coşkuyla dolduruyor.

İşte, Mardin’e yakışan, Mardin’in asaletine yakışan budur. Bu yürekten, Bu içten, Bu asil coşkudur…

Çünkü bizler AK Parti olarak, AK Partili olarak Bize oy veren vermeyen herkese biz hizmeti bir ibadet biliyoruz.

Mardin için çok şey yaptık. AK Parti İktidarı olarak, AK Parti Belediyeleri olarak Mardin'e çok şey kazandırdık.

Biz, millete efendilik yapmak için değil, millete hizmetkâr olmak için geldik. Bizim farkımız bu. Sizler bize güvendikçe, bizi başınıza taç ettikçe, bize size hizmet fırsatını verdikçe Mardinimiz kalkınacak. Mardinlimiz zenginleşecek… Buna inancım sonsuz.

Yüksel; partililere ve vatandaşlara bir şiirle seslendi ve bütün hemşerilerinin dilinde adalet ve kalkınmanın yankılanmasını istedi.

Mardin’in yüce tepelerinden zenginlik…

Yankılansın, Mezopotamya ovasına…

Ve… Dağ köylerinin zirvelerinden…

Şeyh Şaran’ın karlarla kaplı kayalıklarından yankılansın !

Yankılansın, Mardin’in kıvrımlı merdivenlerinden…

Yalnızca dar sokaklarında değil,

Yankılansın, Zenginlik yakında

Şehirlisi köylüsü bütün hemşerilerimin dilinde yankılansın

Adalet ve kalkınma…

Şiiri dinleyen vatandaşlar tarafından uzun bir süre alkışlanan Yüksel konuşmasını şu sözlerle noktaladı:

Günümüz birlik ve beraberlik günüdür. Gün siyaset günü değildir. Siyaseti hiçbir zaman kullanmadık, hizmette siyaseti hiçbir zaman düşünmedik. Kaynaksa kaynak, hizmetse hizmet. Halkımıza hizmet için bütün yolları kullanacağız. Bir ve beraberiz… 70 milyon kardeşiz… Ayrı gayrı yok bizde… Çünkü biz Türkiye’yiz…

SEN TÜRKİYE'SİN, BÜYÜK DÜŞÜN!

SEN MARDİN’SİN BÜYÜK DÜŞÜN!

İŞİMİZ HİZMET, GÜCÜMÜZ MİLLET!

HERŞEY TÜRKİYE İÇİN.

Yenişehir Seçim Bürosu’nda propaganda sürecinin son günündeki coşkulu konuşmasının ardından Mardinspor yararına düzenlenen geceye katılan Yüksel; gecede yaptığı konuşmada gelenlere desteklerinden dolayı teşekkür etti.

Yüksel yarın (28 Mart Cumartesi) takımlarının önemli bir maç oynayacağını söyledi ve herkesin Mardinspor’a destek vermesini istedi. Düzenlenen gecede Reyhani oynayan Milletvekili Cüneyt Yüksel daha sonra Mardin’de ev ziyaretlerine devam etmek üzere geceden ayrıldı.

Yüksel’in Mardin Günlüğü’nün 23. Gününde ev ziyaretleri gecenin ilerleyen saatlerine kadar sürdü.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlama biçimi kutucuğundan Adı/Url 'yi seçerek, isminizi ve dilerseniz mail veya site adresinizi yazıp yorumunuzu gönderin. Yorumunuz Editör onayından geçerse yayınlanacaktır. Küfür, Hakaret, İftira ve SİYASİ içerikli yorumlar ve Adı Soyadı belirtilmeyen yorumlar yayınlanmıyacaktır. Surgucum