21 Ocak 2010

MARDİNLİ 270 ÖĞRENCİ MECLİSTE YÜKSEL’İN KONUĞU OLDU.

Mardin Valiliği ve Devlet Planlama Teşkilatı (DPT) arasında imzalanan protokol gereği Sosyal Destek Projesi SODES kapsamında 'Milli ve Manevi Değerlerin Güçlendirilmesi' amacıyla düzenlenen geziye katılan Mardinli 270 öğrenci TBMM’de Mardin Milletvekillerin konuğu oldu.

Öğrencileri TBMM’de konuk eden AK Parti Mardin Milletvekili, Ak Parti Siyasi ve Hukuki İşler Başkan Yardımcısı; Yard. Doç. Dr. Cüneyt YÜKSEL, Mardin Milletvekilleri Gönül Bekin Şahkulubey ve Halit Demir öğrencilerle beraber hatıra fotoğrafı çektirdi.

Mardin’de 270 ilköğretim öğrencisinin Sosyal Destek Projesi (SODES) kapsamında. Çanakkale Şehitliği ve Anıtkabir’i ziyaret edecekleri programda TBMM’yi ziyaret eden öğrenci ve öğretmenler mecliste milletvekilleri ile bir araya geldi.

TBMM ziyaretinde Genel Kurulu da gezen öğrenciler TBMM’nin kuruluşu ile ilgili bilgi aldı. Çocuklarla bol bol sohbet eden Milletvekili Yüksel; Genel Kurul ziyaretinde Mustafa Kemal Atatürk’ün duvarda yazan “Egemenlik kayıtsız şartsız milletindir” sözünü göstererek çocuklara bu sözün anlamını sordu. Öğrencilerin çoğundan doğru cevap alan Yüksel çocuklarla ve öğretmenleriyle beraber meclisi gezdikten sonra, onları uğurladı.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlama biçimi kutucuğundan Adı/Url 'yi seçerek, isminizi ve dilerseniz mail veya site adresinizi yazıp yorumunuzu gönderin. Yorumunuz Editör onayından geçerse yayınlanacaktır. Küfür, Hakaret, İftira ve SİYASİ içerikli yorumlar ve Adı Soyadı belirtilmeyen yorumlar yayınlanmıyacaktır. Surgucum