21 Ocak 2010

YÜKSEL’DEN BABALAR GÜNÜ MESAJI

AK Parti Mardin Milletvekili, Ak Parti Siyasi ve Hukuki İşler Başkan Yardımcısı; Yard. Doç. Dr. Cüneyt YÜKSEL “BABALAR GÜNÜ” dolayısıyla yayınladığı mesajında babaların hiçbir zaman çocukları için en ufak bir fedakârlıktan kaçınmayacaklarını vurgulayarak baba sevgisinin sonsuz ve karşılıksız olduğunu vurguladı.

Yüksel mesajında şunları söyledi:

Ülkemizde her yıl haziran ayının 3. Pazar günü kutlanan bizim üzerimizde büyük emeği geçen bütün babalarımızın “Babalar Günü” nü en içten dileklerimle kutluyorum. Babalar toplumumuzda çok büyük bir öneme sahip olan aile kurumunun temel direğidir. Babaların varlığı toplumumuzda evlerde her zaman bir güven kaynağı olarak benimsenmiştir.

Evlatları için her türlü fedakârlığa katlanan babaların her zaman isteği ve dileği; çocukları için iyi bir gelecek hazırlayabilmek ve onların geleceklerini en iyi şekilde sürdürmelerine katkı sağlamaktır.

Çocuklar daha doğmadan önce anne karnındayken; dünyaya gelmelerini merakla ve heyecanla bekleyen ve sonrasında bir evlat sahibi olmanın haklı gururunu yaşayan babalarımızı hatırladığımız bu günde; elinden geldiğince maddi manevi bütün imkânlarını ailesi için seferber eden; ailelerimizde her zaman yol gösterici olan; fedakârlıkla ve yüreklerinde beslediği sevgiyle şefkatle çocuklarını büyük emek sarf ederek yetiştiren başta kendi babam olmak üzere tüm babalarımızın Babalar Günü’nü kutluyor, kendilerine aileleriyle birlikte nice nice sağlıklı, mutlu, uzun yıllar diliyorum.

Yard. Doç. Dr. Cüneyt YÜKSEL

AK PARTi MARDİN MİLLETVEKİLİ

AK PARTi SİYASİ ve HUKUKİ İŞLER BAŞKAN YARD.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlama biçimi kutucuğundan Adı/Url 'yi seçerek, isminizi ve dilerseniz mail veya site adresinizi yazıp yorumunuzu gönderin. Yorumunuz Editör onayından geçerse yayınlanacaktır. Küfür, Hakaret, İftira ve SİYASİ içerikli yorumlar ve Adı Soyadı belirtilmeyen yorumlar yayınlanmıyacaktır. Surgucum