21 Ocak 2010

YÜKSEL’E MARDİN’DE COŞKULU KARŞILAMA.

AK Parti Mardin Milletvekili, Ak Parti Siyasi ve Hukuki İşler Başkan Yardımcısı; Yard. Doç. Dr. Cüneyt YÜKSEL Nusaybin’in Girmeli ilçesinde tekrarlanacak olan yerel seçimler öncesi partililerle ve Mardinli hemşerileriyle buluşmak ve haftasonunu geçirmek için memleketi ve seçim bölgesi Mardin’e geldi.

Ankara’da Diyarbakır’a inen Mardin Milletvekili Yüksel burada ilk olarak sabahın erken saatlerinde Diyarbakir Dicle Tıp Fakültesi’ni ziyaret etti. Burada hasta ziyaretleri gerçekleştiren Yüksel; hasta yakınlarına geçmiş olsun dileklerinde bulundu.

Diyarbakır’da hastane ziyaretinin ardından Mardin’e geçen Yüksel ve beraberindeki partililer; Mardin İl Başkanlığı’nda partililerle bir araya geldi; burada partisinin il teşkilatının yeni yönetim kurulu üyeleri, İl Genel Meclisi ve Belediye Meclis Üyeleriyle beraber istişare toplantısı gerçekleştirdi.

YÜKSEL NUSAYBİN’İN GİRMELİ BELDESİNDE COŞKUYLA KARŞILANDI.

Mardin İl Başkanlığı’nda gerçekleştirilen istişare toplantısının ardından kalabalık bir partili grupla beraber Nusaybin ilçesine geçen Yüksel; burada Girmeli Beldesi’nde halk tarafından büyük bir coşkuyla karşılandı. Beldedeki yerel seçimlerin tekrarlanmasından dolayı; seçim hazırlıklarını yakından takip eden Yüksel ilk olarak Ak Parti’nin belde Belediye Başkan adayı Yusuf Turgay’ı ziyaret etti.

Daha sonra Girmeli Belde halkıyla kucaklaşan Yüksel; beldede pek çok evi ziyaret etti. Girmeli Beldesi yaşlıların elinin öpüp; çocuklara sarılan Yüksel’in ziyaretinden memnun olduklarını dile getirdiler.

Daha sonra Nezirhan dinlenme tesislerinde hemşerileriyle bir araya gelen Mardin Milletvekili Cüneyt Yüksel ardından Nusaybin ilçesi Saadet Eğitim A.Ş tarafından yapılan yurt inşaatının temel kazı çalışmalarını yerinde inceledi. Dernek yöneticilerinden yapılacak yurt hakkında bilgi alan Yüksel; Nusaybin ilçesine bağlı köylerden gelecek 100’ün üstünde öğrenciye okuma imkânı sunacak yurt yetkililerine eğitime katkılarından dolayı teşekkür etti ve bu tür çalışmaların bütün herkese örnek olması gerektiğini vurguladı.

Geçen yoğun programın ardından buradaki hemşerileriyle vedalaşan Yüksel; günün kalan kısmını Mardin Merkez’de hastane ve esnaf ziyaretlerine ayırdı.

Mardin Devlet Hastanesi’nde hasta ziyaretleri gerçekleştiren Yüksel; hastalarla teker teker ilgilenip durumları hakkında yetkililerden bilgi aldı. Yüksel’i karşısında gören hastalar ziyaretinden dolayı Yüksel’ teşekkür ettiler.

YÜKSEL: Sağlık alanında son 1,5 senedir Mardin’e tarihi hizmetler gerçekleştirdik ve bu hizmetlerin çok daha iyisini Mardinimiz ve tüm ilçelerimize götüreceğiz.

Sağlık konusunda Mardin’e geçtiğimiz 1,5 sene içerisinde başarılı hizmetler yaptıklarını anlatan Yüksel; Sağlık Bakanı Recep Akdağ’la sık sık görüştüklerini ve Mardin ili ve tüm ilçelerinde sağlık konusunda yapılacak çalışmaları yakından izlediğini ve bütün ihtiyaçları sıkı bir şekilde takip ettiğini söyledi.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlama biçimi kutucuğundan Adı/Url 'yi seçerek, isminizi ve dilerseniz mail veya site adresinizi yazıp yorumunuzu gönderin. Yorumunuz Editör onayından geçerse yayınlanacaktır. Küfür, Hakaret, İftira ve SİYASİ içerikli yorumlar ve Adı Soyadı belirtilmeyen yorumlar yayınlanmıyacaktır. Surgucum