18 Kasım 2008

Vadofone'da 1 YTL'lik Kampanya

http://www.parafinans.net/images/stories/haberler/vado.jpg
Vodafone'un yeni tarifesi ''CepLimitsiz''in, faturalı Vodafone abonelerini kendi aralarında günde 1 YTL'ye limitsiz konuşturduğu bildirildi. Vodafone'dan yapılan yazılı açıklamada, CepLimitsiz'de ayda 30,30 YTL ödeyen abonelerin, tüm Vodafone'lularla limitsiz, diğer operatörler ve sabit telefonlarla da dakikası 30,30 YKr'den konuştukları belirtildi. Söz konusu tarifede abonelerin, kendi,
iletişim şekillerine göre "ek avantajlar" seçebildikleri vurgulanan açıklamada, CepLimitsiz'de konuşmaların 6 saniyelik periyotlarla ücretlendirildiği ve tüm tutarlara KDV ve ÖİV'nin dahil olduğu bildirildi. Vodafone Türkiye Bireysel İşletme Bölüm Başkanı Engin Aksoy, konuya ilişkin değerlendirmesinde, şunları kaydetti: "Günümüzün ekonomik koşulları ve diğer operatörlerin sunduğu koşullar, tüm bireyleri günlük hayatlarında kısıtlamalara yöneltiyor. Biz bu kısıtlamaları Vodafone CepLimitsiz tarifesiyle ortadan kaldırıyoruz. CepLimitsiz'le Türkiye'de ilk kez herkes faturalı, faturasız, kurumsal veya bireysel tüm kullanıcıları günün 24 saati özgürce arayabiliyor. Abonelerimiz bu tarife ile aylık telefon faturalarını sabitleyerek limitsiz ve kendilerine uygun farklı fiyat seçeneklerini tercih ederek konuşabilecekler."

Vodafone Cep Limitsiz

Vodafone'lularla limitsiz konuşmak günde sadece 1 YTL!

Ek avantajlar ile kendine göre tarifeni yarat, özgürlüğün tadını çıkar. Özgürlük artık senin elinde!

Sevdiklerinle özgürce konuşmak mı istiyorsun? Aramalarımda sınır tanımam mı diyorsun? Ay sonu gelecek faturadan mı korkuyorsun? İşte Faturalı Cep Limitsiz Faturalı Tarife'si tam sana göre!

Cep Limitsiz paketi genel abonelik paketidir.

Not: Günlük 1 YTL hesaplaması, yıllık ücretin gün sayısına bölümüyle hesaplanmıştır.

EK AVANTAJLAR
  • MobilHat Avantajı: Mobil Hat avantajı ile ayda sadece 5 YTL ek ücret ödeyerek, tüm Turkcell ve Avea numaralarını yarı fiyata yani, 12,5 Ykr/dk'ya arayabilirsin.
  • Sebekeiçi SMS Avantajı: Şebeke içi SMS avantajı ile ayda sadece 5 YTL ek ücret ödeyerek, her fatura döneminde yurtiçi tüm Vodafone abonelerine istediğin kadar mesajı ücretsiz gönderebilirsin.
  • Yurtiçi SMS Avantajı: Yurtiçi SMS avantajı ile ayda sadece 15 YTL ek ücret ödeyerek, her fatura döneminde yurtiçi tüm operatör abonelerine istediğin kadar mesajı ücretsiz gönderebilirsin.
  • SabitHat Avantajı: Sabit Hat Avantajı ile ayda sadece 10 YTL ek ücret ödeyerek sabit hatlarla limitsiz konuşma yapabilirsiniz.
Tarifenin ilgili avantajları 31.03.2009 tarihine kadar geçerlidir.Tarife ile ilgili bir tarih kısıtı bulunmamaktadır.

TARİFE ESASLARI
  • Faturalı Cep Limitsiz Tarife nedir?

    Faturalı Cep Limitsiz Tarife aylık ücret karşılığında yurtiçi Vodafone hatlarına doğru ücretsiz arama hakkı alınan abonelik paketi sistemidir. Aboneler dilerlerse ek avantajlar satın alarak kendi iletişim şekillerine göre daha avantajlı şekilde konuşma veya mesajlaşma hakkını kazanırlar.
  • Faturalı Cep Limitsiz Tarife'nin ücretlendirme periyodu nasıldır?

    Bu tarifelerde tüm yönlere doğru yapılacak olan aramalar 6 sn'de bir ücretlendirilmektedir.
  • Faturalı Cep Limitsiz Tarife'den kimler faydalanabilir?

    Faturalı Cep Limitsiz Tarife'sinden bireysel ve kurumsal tüm aboneler faydalanabilir.
  • Faturalı Cep Limitsiz Tarife'de nasıl ücretlendirileceğim?

    KDV dahil ayda 25 YTL' ye (30,30YTL KDV+ÖİV dahil) yurtiçindeki tüm Vodafone abonelerini limitsiz ve ücretsiz olarak arayabileceksiniz. Bunun dışında diğer yönlere yapılacak yurtiçi aramalar 25 Ykr/dk (KDV+ÖİV dahil 30,3Ykr), SMS 19 Ykr/adet (KDV+ÖİV dahil 23,03Ykr) üzerinden ücretlendirilecektir.

    Ek avantajlar seçerek bu ücretleri daha da uygun hale getirmek sizin elinizde! Siz de kullanım alışkanlıklarınıza uygun olanları seçerek Vodafone'un özgür dünyasının avantajlarından yararlanın!
  • Faturalı Cep Limitsiz Tarife'nin ek avantajları nelerdir?

    MobilHat Avantajı:: Ek 5 YTL (6,06 YTL KDV+ÖİV dahil) ile Faturalı Cep Limitsiz Tarife aboneleri Turkcell ve Avea'daki arkadaşlarını, dostlarını yarı fiyatına 12,5 Ykr/dk ücretle arayabilecekler.
    SabitHat Avantajı: Ek 10 YTL (12,12 YTL KDV+ÖİV dahil) ile Faturalı Cep Limitsiz Tarife aboneleri tüm ev ve iş telefonlarını ücretsiz olarak arayabilecekler.
    Sebekeiçi SMS Avantajı: Ek 5 YTL (6,06 YTL KDV+ÖİV dahil) ile Faturalı Cep Limitsiz Tarife aboneleri yurtiçindeki tüm Vodafone kullanıcılarına limitsiz ücretsiz SMS gönderebilecek.
    Yurtiçi SMS Avantajı: Ek 15 YTL (18,18 YTL KDV+ÖİV dahil) ile Faturalı Cep Limitsiz Tarife aboneleri yurtiçindeki tüm GSM ve sabit telefon kullanıcılarına limitsiz ücretsiz SMS gönderebilecek.
    Ek avantajlar 31.03.2009 tarihine kadar geçerli olup, Vodafone, Telekomünikasyon Kurumu onaylı olarak her türlü değişiklik hakkını saklı tutar.
  • Mevcut Vodafone hat kullanıcısıyım ve Faturalı Cep Limitsiz Tarife'ye geçmek istersem ne zaman geçebilirim?

    " Faturalı Cep Limitsiz Tarife"lere mevcut faturalı tarifelerimizden geçiş yapmak isteyen aboneler istedikleri anda geçiş yapabilecekler.
  • Şebekeler arası geçiş yaparak "Faturalı Cep Limitsiz Tarife"den faydalanabilmek mümkün mü?

    Diğer operatördeki hatlarını MNT aracılığıyla Vodafone'a geçirerek veya Vodafone faturalı hat alarak bu tarifeden faydalanabilir.
  • Bu tarifede bulunan bir hat yurt dışında nasıl kullanılabilir?

    Bu tarifede bulunan bir hattın yurt dışında kullanabilmesi için, hattın uluslararası dolaşıma açık olması gereklidir. Yurt dışındayken gelen çağrılar Vodafone'un diğer tarifelerinde olduğu gibi Türkiye'den yurtdışında bulunulan ülkeye doğru GSM arama ücreti üzerinden ücretlendirilir. Hattın yurt dışındayken yaptığı görüşmeler uluslararası dolaşımda bulunulan operatörün tarifesi üzerinden ücretlendirilir. Abone isterse aylık ilave 1 YTL ücret karşılığında Dünyayı Gezen Tarife avantajından faydalanarak Vodafone'un bulunduğu ülkelerdeki çok cazip fiyatlardan faydalanabilir.
  • Faturalı Cep Limitsiz Tarife'lerden yararlanmak için cep telefonumu veya SIM kartımı değiştirmem gerekiyor mu?

    Bu tür bir değişikliğe gerek yoktur.
  • Faturalı Cep Limitsiz Tarife ile yeni hat alarak aboneliğimi başlattığımda ücretinin tamamını ödeyecek miyim?

    Aylık ücretler ilk ay için; Faturalı Cep Limitsiz Tarife abonelik tarihinden fatura kesim tarihine kadar olan süre ile orantılı olarak alınır.
  • Faturalı Cep Limitsiz Tarife için başvuru koşulları nelerdir?

    İlgili evraklar ile size en yakın Vodafone Store veya Vodafone Shop'lara ya da diğer satış kanallarımıza ilgili evraklar ile başvurmanız yeterlidir.
  • Bireysel abonelik için Gerekli Evraklar:

    GSM Abonelik Sözleşmesi
    Sabit bir fatura ya da Kamu Kurumu Kimliği, TSK Kimlik Kartı Sürücü Belgesi, Pasaport Belgesi, Evlilik Cüzdanı, Basın Kartı, Avukat Kimlik Belgesi gibi resmi bir belge.
  • Başvuru Noktaları:

    Vodafone Store
    Vodafone Shop
    Vodafone Kurumsal Satış Kanalları
    Müşteri Hizmetleri 4440542


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlama biçimi kutucuğundan Adı/Url 'yi seçerek, isminizi ve dilerseniz mail veya site adresinizi yazıp yorumunuzu gönderin. Yorumunuz Editör onayından geçerse yayınlanacaktır. Küfür, Hakaret, İftira ve SİYASİ içerikli yorumlar ve Adı Soyadı belirtilmeyen yorumlar yayınlanmıyacaktır. Surgucum