14 Şubat 2009

MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ’NDE YÜKSELME SINAVI

http://www.habermardin.com/haber_uploads/1164_maxi.JPG

Mardin İl Milli Eğitim Müdürlüğünde açık bulunan şeflik kadrolarına atama yapılacak atamalar için önce personel eğitilecek, ardında da sınava tabi tutulacak.

Mardin ve Şırnak İl Milli Eğitim Müdürlüklerinde açık bulunan şeflik kadrolarına atama yapılacak. Açık bulunan şeflik kadrolarına kriterleri uygun olan 43 kişi müracaat etti. Mardin Öğretmen evinde 15 gün süre ile eğitime tabi tutulan 43 kişi, eğitim sonrasında sınava tabi tutulacak. Sınavda başarı göstereler şeflik kadrolarına atanacak. Mardin İl milli Eğitim Şube Müdürü Ali Coşkuner, Şırnak İl’inden 7, Mardin Milli Eğitim Müdürlüğünden 36 kişinin açılacak şeflik kadrosu için müracaat ettiğini söyledi. Coşkuner “Mardin ve Şırnak illerinde milli eğitim müdürlükleri bünyesinde münhal bulunan şeflik kadrolarına müracaat edenleri 15 gün süre ile mesleki eğitime tabi tuttuk. 15 gün devam edecek eğitim sonda, sınav yapılacak. Sınavda başarı gösterenler açık bulunan şeflik kadrolarına atanacak” dedi.

Eğitime devam eden memurlar, görevde yükselme sınavları için çalıştıklarını belirterek “Mesleki bilgilerimizi yeniliyoruz. Bilmediklerimizi öğreniyoruz. Kazanmasak da bilgilerimizi tazelemiş oluruz” şeklinde konuştular.

Hab. Nalan Sakıcı

www.habermardin.com



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlama biçimi kutucuğundan Adı/Url 'yi seçerek, isminizi ve dilerseniz mail veya site adresinizi yazıp yorumunuzu gönderin. Yorumunuz Editör onayından geçerse yayınlanacaktır. Küfür, Hakaret, İftira ve SİYASİ içerikli yorumlar ve Adı Soyadı belirtilmeyen yorumlar yayınlanmıyacaktır. Surgucum