25 Mart 2009

20 yıl önce mezun olduğu okulu unutmadı

Altınova İlköğretim Okulu’ndan 20 yıl önce mezun olan Hicran Çabuk Şaşmaz, okula gönderdiği donanım malzemeleri ile okuluna olan vefa borcunu ödedi.
http://www.mardinlife.com/haberler/resimler/mardinlifehsasmaz.jpg
Altınova İlköğretim Okulu’ndan 20 yıl önce mezun olan Hicran Çabuk Şaşmaz, okula gönderdiği donanım malzemeleri ile okuluna olan vefa borcunu ödedi.

İstanbul’da çalıştığı Fortis Bank aracılığı PC yenilemesi sırasında değişen masaüstü bilgisayarlarını eski okuluna verilmesi için başlattığı girişim sonuç verdi. Okul Müdürü Ali Arslan Kaçar’la iletişime giren Şaşmaz, aldığı olumlu yanıt sonunda zaman kaybetmeden bürokratik işlemlerini tamamlayarak on beş masaüstü bilgisayar ve bir adet lazer yazıcıyı Altınova İlköğretim Okuluna gönderdi.
http://www.mardinlife.com/haberler/yazimaraclari/my_documents/my_pictures/976_GetAttachmaent.jpg
Konu ile ilgili olarak gazetemize açıklamalarda bulunan Altınova İlköğretim Okulu Müdürü Ali Arslan Kaçar, "Hicran Hanım ilk defa telefonda Müdür bey okulunuzun eski öğrencilerindenim çalıştığım bankanın bilgisayarlarını yenilemesi nedeni ile boşa çıkan bilgisayarlardan size göndersek kabul eder misiniz? diye sorduğunda bilgisayarlardan önce eski bir öğrencimizin bunu düşünmüş olması beni daha çok mutlu etti. Ve hiç düşünmeden evet dedim. Elimize gelen bilgisayarlar kullanılmış ama işimize yarayacak türden. Eski bir öğrencimizin okulumuzu unutmaması bizi çok mutlu etti. Umarım bu olay herkese örnek olur. Ben, okulum ve şahsım adına Sayın Hicran Çabuk Şaşmaz Hanımefendi’ye ve Fortis Bank Genel Müdürlüğüne teşekkür ederim." dedi.
Nezir Güneş
www.mardinlife.com

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlama biçimi kutucuğundan Adı/Url 'yi seçerek, isminizi ve dilerseniz mail veya site adresinizi yazıp yorumunuzu gönderin. Yorumunuz Editör onayından geçerse yayınlanacaktır. Küfür, Hakaret, İftira ve SİYASİ içerikli yorumlar ve Adı Soyadı belirtilmeyen yorumlar yayınlanmıyacaktır. Surgucum