14 Mart 2009

AK Parti'ye Katılımlar Sürüyor

Yerel seçimler öncesi Mardin’deki aşiret ve büyük oy potansiyeline sahip ailelerin AK Parti’ye katılımları devam ediyor.
http://www.mardinlife.com/haberler/resimler/mardinlifekakp.jpg
Yerel seçimler öncesi Mardin’deki aşiret ve büyük oy potansiyeline sahip ailelerin AK Parti’ye katılımları devam ediyor.

Yerel seçimlere hummalı bir şekilde hazırlanan AK Parti Belediye Başkanı Beşir Ayanoğlu’na Sincar Ailesinden de destek geldi.

Teker Mahallesinde düzenlenen katılım törenine AK Parti Mardin Milletvekili Gönül Bekin Şahkulubey ve Cüneyt Yüksel, AK Parti Belediye Başkan Adayı Beşir Ayanoğlu, işadamı Sebahattin Evrensel, Sincar Aşireti Lideri Abdulkadir Sincar ve kalabalık bir grup katıldı.

Törende bir konuşma yapan AK Parti Belediye Başkan Adayı Beşir Ayanoğlu, AK Parti`nin kurulduğu günden itibaren halkın huzuru ve refahı yolundaki `ak` mücadelesini haklı bulan vatandaşların AK Parti`yi tercih ettiklerini kaydetti.

Konuşmasında Sincar Aşireti’nin kendilerine verdiği destetken dolayı teşekkür eden Ayanoğlu, "AK Parti`nin halka hizmet yolundaki onurlu mücadelesine haklı bulan herkese partimizin kapılara açıktır. Her geçen gün büyüyen partimiz, halkımıza hizmeti teşkilatımızın özverili çalışması ile getirmektedir. Partimizin bu durumunu gören ve AK Parti`li kadrolarda olmak isteyen kardeşlerimize hoş geldiniz diyorum."dedi.

“Her kesimden insanı kucaklıyoruz”

AK Parti`nin her kesimden insanı kucakladığını dikkat çeken Ayanoğlu, "Partimiz böyle yaptığı için ülkemize ve ilimize hizmet götürmüştür. Partimiz Türkiye genelinde hizmet verirken, insanların görüşlerine bakmadı. Hizmetin gerekliliğine ve insanlarımızın ihtiyaçlarının önceliklerine göre yerine getirdi. Partimize her geçen gün katılan yeni üyelerle AK Parti daha da güçlenmektedir. İlimizde önemli oy oranı olan aşiret ve ailelerin de yoğun katılımları her geçen gün artarak sürmektedir. Bize katılanlar gücümüze güç katmışlardır. Bu ise çalışmalarımızda bizlere şevk vermektedir" diye konuştu.

AK Parti’nin hizmet anlayışına olan güvenlerinden dolayı bu partiye destek verme kararı aldıklarını anlatan Sincar Aşireti Lideri Abdulkadir Sincar, “İlimize hakkı ile hizmet yapacağına inandığımız tek parti AK Parti ve adayı Beşir Ayanoğlu’dur. Aşiret olarak aldığımız ortak kararla seçimde AK Parti adayını destekleyeceğiz.”diye konuştu.

Nezir Güneş


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlama biçimi kutucuğundan Adı/Url 'yi seçerek, isminizi ve dilerseniz mail veya site adresinizi yazıp yorumunuzu gönderin. Yorumunuz Editör onayından geçerse yayınlanacaktır. Küfür, Hakaret, İftira ve SİYASİ içerikli yorumlar ve Adı Soyadı belirtilmeyen yorumlar yayınlanmıyacaktır. Surgucum