25 Mart 2009

Ali Ertaş, Dikmen'e Hizmeti ben getireceğim

AK parti Dikmen Belediye Başkan adayı Ali Ertaş, Dikmen beldesini hak etiği hizmetlere kavuşturabilmek için aday olduğunu söyledi.
http://www.mardinlife.com/haberler/resimler/mardinlifealii.jpg
Kızıltepe eski belediye başkanı olan ve 29 Mart’ta yapılacak yerel seçimleri için doğum yeri olan Dikmen beldesine Ak Parti’den başkan adayı olan Ali Ertaş, Dikmen beldesinin iyi yönetilemediğine dikkat çekerek, Pazar günü yapılacak yerel seçimleri kazanarak belde halkını özlenen hizmetlere kendisinin kavuşturacağını söyledi.

Dikmen beldesinin çok önemli bir coğrafi alan üzerine kurulu olmasına karşın geçen süre zarfında iyi hizmet alamadığına işaret eden Ali Ertaş, “Dikmen benim öz yurdum. Beldemin iyi yönetilemediğini gördüğüm için başkanlığa aday oldum. Dikmen beldemiz hizmet için çok elverişli bir alan üzerine kurulu. Beldemizin gerek alt gerekse de üst yapısını rehabilite edebilmek için gerekli bütün proje çalışmalarımızı tamamladık. Şimdilik 30 Mart sabahını bekliyoruz. Seçimin hemen ardında gerekli bütün hizmetleri başlatacağız” dedi.

Dikmen beldesinin henüz bir lisesi olmadığına dikkat çeken AKP Başkan adayı Ali Ertaş, “beldemizde genç nüfusumuz yoğunlukta. Gençlerimiz lise eğitimi için Kızıltepe’ye kadar gelmek zorunda kalıyor. Okul için hibe ettiğim 10 dönümlük arazinin üzerine hemen bir lise yaptıracağız. Bunun yanı sıra; beldeyi komşu köylere bağlayan bütün tali yolları asfaltlayacağız. Sosyal yardıma ihtiyacı olan dar gelirli bütün ailelere gerekli maddi ve manevi desteği sağlayacağız. Üniversite eğitimini sürdüren belde gençlerine belediyemiz tarafından burs tahsis edeceğiz. Dikmen beldesinde yaşayan herkesin ihtiyaç duyduğu gereksinimleri ele alarak icraata dökeceğiz. Gençlere ve yetişkinlerimize yeteri kadar spor alanlarıyla parklar oluşturacağız. Dikmen’i özlediği hizmete ‘Ali Ertaş’ olarak ben kavuşturacağım.”şeklinde konuştu.
www.mardinlife.com

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlama biçimi kutucuğundan Adı/Url 'yi seçerek, isminizi ve dilerseniz mail veya site adresinizi yazıp yorumunuzu gönderin. Yorumunuz Editör onayından geçerse yayınlanacaktır. Küfür, Hakaret, İftira ve SİYASİ içerikli yorumlar ve Adı Soyadı belirtilmeyen yorumlar yayınlanmıyacaktır. Surgucum