13 Mart 2009

DP Genel Başkanı Soylu, Mardin'de Seçim Bürosu Açtı

http://www.mardinnethaber.com/userfiles/image/tuta%C5%9F%C4%B1(1).jpg
DP Genel Başkanı Soylu, Mardin'de katıldığı seçim koordinasyon bürosunun açılışında halka hitap etti.
230 bin kilometre katettiğini ancak siyasette kimse ile tanışma ve sataşma siyasete yapmadığını söyleyen Soylu, "Bu ülkede cumhuriyet değerlerinin, laik değerlerin siyasete alet edilmesinden başka ne duydunuz? Bu ülkede buğday, mısır ithal ediyoruz. Bu ülkede fabrikalarımız maliyet altında çalışamaz duruma gelmiştir. Şu Muş Ovası'na, Bitlis Ovası'na bakıyoruz şenlenmeyi bekliyorlar. Türkiye'de doğan her çocuk 7 bin 300 dolar borçla doğuyor" dedi.

DP GENEL BAŞKANI SOYLU MİDYAT'TA

Soylu, Midyat'ta vatandaşların sevgi gösterileriyle karşılandı. Seçim bürosu açılışının ardından belediyeyi ziyaret eden Soylu, Köşk Meydanı'nda Midyatlılara seslendi. Ötekileştirmeyen, ayrıştırmayan, demokrat bir Türkiye için mücadele ettiklerini vurgulayan Soylu, "Türkiye'yi millet hakimiyetiyle yöneten Demokrat Parti sizin önünüzdedir. Özgür, demokrat, kardeşlik içinde, barış içinde yaşayan zengin bir ülke istiyorum. Kimsesiz ve çaresiz değilsiniz" dedi. Soylu, projeleriyle ilgili olarak şunları kaydetti:
"Kimlik numarasıyla bütün sağlık hizmetlerinden yararlanabileceği yepyeni bir Türkiye inşa edeceğiz. Türkiye'nin sınır ticareti problemi olmayacaktır. Türkiye'nin komşularıyla problemleri olmayacaktır. Türkiye'yi adım adım gezeceğiz. Yepyeni bir Türkiye'yi anlatacağız. Kavga siyaseti iftira siyaseti, çatışma siyaseti yapmayacağız. Biz yepyeni bir demokrasi, yepyeni bir siyaset anlayışı, yepyeni bir Demokrat Parti ile yepyeni bir Türkiye'yi imar etme anlayışını ortaya koyacağız." şeklinde konuştu.
www.mardinnethaber.com,

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlama biçimi kutucuğundan Adı/Url 'yi seçerek, isminizi ve dilerseniz mail veya site adresinizi yazıp yorumunuzu gönderin. Yorumunuz Editör onayından geçerse yayınlanacaktır. Küfür, Hakaret, İftira ve SİYASİ içerikli yorumlar ve Adı Soyadı belirtilmeyen yorumlar yayınlanmıyacaktır. Surgucum