20 Nisan 2009

Konferansa yoğun ilgi

Midyat ilçesinde Kutlu Doğum Haftası etkinlikleri kapsamında yapılan konferans yağmura rağmen büyük ilgi gördü.
http://resimler.haberler.com/haber/479/kutlu-dogum-konferansi-yagmura-ragmen-buyuk-ilgi_o.jpg
Kocatepe İlköğretim Okulu'ndaki konferansa Diyanet İşleri Yönetim Kururlu Üyesi Dr. Yaşar Yiğit, Mardin Müftüsü Mehmet Kızılkaya, Midyat Kaymakamı Mustafa Yılmaz, Belediye Başkan Yardımcısı Tevfik Baysal, Emniyet Müdürü Özer Tanrıverdi, daire amirleri, sivil toplum kuruluşları ile çok sayıda vatandaş katıldı.

Midyat Kaymakamı Mustafa Yılmaz, Kutlu Doğum Haftası'nda insanların yağmura rağmen salonu tıklım tıklım doldurduğunu belirterek, "Ne mutlu bize ki böyle bir Peygamber'in ümmetiyiz. Cenabı Hak'ın bize verdiği en büyük lütuftur. O'nu sadece bu hafta, gün ve ayda değil hayatımızın her anında, sünneti ile hayatımızda tatbik etmemiz gerekir." dedi.

Müftü Abdurrahim İnanç, Kutlu Doğum Haftası'nın amacına ulaşması ve dolu dolu yaşanması için bir çok etkinlik düzenlediklerini ifade etti.

Diyanet İşleri Yönetim Kururlu Üyesi Dr. Yaşar Yiğit de, Hz. Muhammed'in aileye verdiği önemi anlattı.

Konuşmaların ardından Mardin Müftülüğü ilahi grubu birbirinden güzel eserleri seslendirdi.

Program sonunda Müftülük tarafından 2 bin adet Veda Hutbesi pankartı, gül, Hz. Muhammed'in hayatını anlatan kitap ve Diyanet Başkanlığı'nca hazırlanmış İbadetlerimi Öğreniyorum adlı kitaplar dağıtıldı.
www.mardinlife.com

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlama biçimi kutucuğundan Adı/Url 'yi seçerek, isminizi ve dilerseniz mail veya site adresinizi yazıp yorumunuzu gönderin. Yorumunuz Editör onayından geçerse yayınlanacaktır. Küfür, Hakaret, İftira ve SİYASİ içerikli yorumlar ve Adı Soyadı belirtilmeyen yorumlar yayınlanmıyacaktır. Surgucum