1 Mayıs 2009

Atak Kolejinden bir başarı daha

Milli Eğitim Bakanlığı ve Fatih Üniversitesi tarafından düzenlenen Liselerarası 1. Ulusal Sosyal Bilimler Olimpiyatı'nda (USOBO) bu yıl Özel Mardin Atak Lisesi Türkiye ikincisi çıkardı.
http://www.haberler.com/haber-resimleri/436/ozel-mardin-atak-lisesi-ulusal-sosyal-bilimler_o.jpg
Atak Lisesi 11 A sınıf öğrencisi Ceyhun Naifoğlu, İstanbul'da yapılan Liselerarası 1. Ulusal Sosyal Bilimler Olimpiyatı'nda gümüş madalya kazanarak alanında Türkiye ikincisi oldu.

Okul Müdürü Adnan Kızıloğlu, Atak Koleji öğrencisi Ceyhun Naifoğlu'nun bu başarısının Mardin halkını gururlandırdığını belirterek, disiplinli ve başarılı bir çalışmanın ardından Türkiye ikincisi olduklarını söyledi.

Kızıloğlu, "Özverili bir şekilde çalışarak Mardin'e bu başarıyı kazandıran Ceyhun Naifoğlu'nu ve danışman öğretmeni Ercan Aslan'ı tebrik ediyorum. Yapılan ödül töreninde birinciliğe değer görülen öğrencilere 3 bin, ikincilere 2 bin 500, üçüncülere ise 2 bin TL ödül verildi. Danışman öğretmenlere de ayrıca para ödülü verilecektir." dedi.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlama biçimi kutucuğundan Adı/Url 'yi seçerek, isminizi ve dilerseniz mail veya site adresinizi yazıp yorumunuzu gönderin. Yorumunuz Editör onayından geçerse yayınlanacaktır. Küfür, Hakaret, İftira ve SİYASİ içerikli yorumlar ve Adı Soyadı belirtilmeyen yorumlar yayınlanmıyacaktır. Surgucum