21 Mayıs 2009

Derikli engelli vatandaş evinde öldürüldü

Derikin Tepecik Köyünde Şerif Çınar (62) adındaki şahıs dün gece saat: 21:00 sularında evinde tek başına oturduğu sıralarda, kim ve kimler tarafından gerçekleştirildiği öğrenilmeyen silahlı saldırı sonucunda yaşamını yitirdi.
http://iljandarma.istanbul.gov.tr/images/asayis.jpg
Edinilen bilgiye göre; İlçe merkezinden 30 km mesafede bulunan Tepecik köyünde dün gece Saat: 21:00 sularında evinde tek başına kaldığı sıralarda doğuştan el ve ayaklarında özürlü olan 8 çocuk babası Şerif ÇINAR (62), evinin penceresinden yapılan silahlı saldırı sonucunda olay yerine yaşamını yitirdi.
Köy Muhtarı Lokman Erdem, cinayetin sebebi ile ilgili bir bilgisi olmadığını belirterek, "Kendi halinde bir insandı. Kimseyle herhangi bir husumeti yoktu. Neden öldürüldü anlamış değiliz. Merhumun ailesi, saldırı esnasında komşularında olduğunu öğrendim. Köyde herkesle arası iyi olan biriydi." dedi.
Öldürülen Şerif ÇINAR'ın cenazesi otopsi yapılmak üzere önce Derik Devlet Hastanesine ardından da Diyarbakır Adli Tıp kurumuna kaldrıldı. Adli Tıp kurumunu otopsi raporunun ardından, Cenaze Derik ilçesine bağlı Tepecik Köyüne götürülerek defnedildi.
Olayla ilgili soruşturma Cumhuriyet Savcılığınca sürdürülüyor.

Emrullah Kararkaş-DERİK

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlama biçimi kutucuğundan Adı/Url 'yi seçerek, isminizi ve dilerseniz mail veya site adresinizi yazıp yorumunuzu gönderin. Yorumunuz Editör onayından geçerse yayınlanacaktır. Küfür, Hakaret, İftira ve SİYASİ içerikli yorumlar ve Adı Soyadı belirtilmeyen yorumlar yayınlanmıyacaktır. Surgucum