25 Temmuz 2009

Demir, "Sansürün kaldırılışı demokrasi tarihimizin de bayramıdır"

Milletvekili Mehmet Halit Demir, Türk basınından sansürün kaldırışının 101. yıldönümü ve Geleneksel Gazeteciler Günü vesilesiyle kutlama mesajı yayımladı

Türk Basınının üzerinden sansürün kaldırılışının Türk demokrasi tarihi için de bir bayram günü olduğuna işaret eden Milletvekili Demir yayımladığı mesajında şu ifadelere yer verdi.

"Bugün, sansürün kaldırılışının üzerinden tam 101 yıl geçmesi vesilesiyle kutlanan “Gazeteciler Günü”nü idrak ediyoruz.. Özgür, demokratik dünyada yer almanın temel şartı olan sansürün kaldırılması, gerçek anlamıyla bir bayram sebebidir. Bu bayram yalnızca basınımızın değil, Türk demokrasi tarihinin de bayramıdır.

Görevlerini her zaman en iyi şekilde yerine getiren Gazeteci arkadaşlarımıza adanmış bu özel gün vesilesiyle kendilerini kutluyor, en içten minnet duygularımla vazifelerinde başarılar diliyorum."
www.mardinlife.com

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlama biçimi kutucuğundan Adı/Url 'yi seçerek, isminizi ve dilerseniz mail veya site adresinizi yazıp yorumunuzu gönderin. Yorumunuz Editör onayından geçerse yayınlanacaktır. Küfür, Hakaret, İftira ve SİYASİ içerikli yorumlar ve Adı Soyadı belirtilmeyen yorumlar yayınlanmıyacaktır. Surgucum