4 Nisan 2010

İnkılap'ta bilişim bayramı

Kızıltepe'de kurulan ilçenin en eski okuluna işadamı Tekin Alkan tarafından Bilişim Sınıfı kurulacak olması okulda bayram havası yarattı.
http://www.mardinlife.com/haberler/resimler/mardinlifeagamc.jpg
Kızıltepe’nin Tepebaşı mahallesinde bulunan bin 250 öğrencisi olan İnkılap İlköğretim Okuluna Mardinspor eski başkanı İşadamı Tekin Alkan tarafından okula bilişim sınıfı kurulacak olması haberini sevinçle karşılayan öğrencilerin mutluluğu okulda adeta bir bayram neşesi yaşattı. İnkılap İlköğretim Okulunda eğitimini sürdüren ve "Ay Lav Yu" Filminde rol alan 5. Sınıf öğrencisi küçük afacan Sinan Dağ’ın MardinLİFE.COM sitesinden yayınlanan bilişim sınıfı isteğini ikamet ettiği İstanbul’da okuyan Mardinspor eski Başkanı Tekin Alkan’dan gelen olumlu cevap bugün okul öğrencilerine hoparlorden duyruldu.

Okulu arayarak istenilen Bilişim Sınıfını modernizasyonuyla birlikte kendisinin üsleneceğini belirten hayırsever İşadamı Tekin Alkan’ın bu duyarlılığına öğrenciler hazırladıkları teşekkür pankartları ve alkışlarla karşılık verdiler. Okul Müdürü İbrahim Bahçıvancı’yı arayarak Bilişim Sınıfının en kısa sürede kurularak öğrencilerin teleplerini yerine getireceğini söyleyen eski Başkan Tekin Alkan, “Geleceğimiz olan Çocuklarımızın daha modern bir eğitim adına yaptıkları bu masum talebi yerine getirmek benim için bir onurdur. En kısa sürede bilişim sınıfını kuracağım. İnkılap İlköğretim okulunda okuyan küçük oyuncu Sinan Dağ ve arkadaşlarının bu yılki 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk bayramının hediyesi benden. İnşallah 23 Nisan bayramında Bilişim sınıfımızın açılışını yaparız” diye konuştu.

Öğrenci velilerinin de katıldığı sevinç tablosunda “Bugünkü yardımınız, yarınki geleceğimizdir, Gönlümüzün başkanı Sen Çok Yaşa, Seni Seviyoruz Tekin Amca, Tekin Amca seninle Daha iyi Öğreneceğiz” şeklinde dövizler açan okul öğrencilerin alkış ve sevinç çığlıkları adeta bir bayram havası yarattı. İnkılap İlköğretim okulu Okul aile Birliği Başkanı Abdurrahim Dağ'da aldıkları mutlu haberin öğrencilerde olduğu gibi kendilerini ve okul idaresi tarafından da mutlulukla karşılandığını söyledi. okuldaki bütün öğrenciler adına Tekin Alkan'a teşekkür eden Abdurrahim Dağ, bu tür yardımların diğer hayırsever işadamlarına da örnek teşkil etmesini istedi.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlama biçimi kutucuğundan Adı/Url 'yi seçerek, isminizi ve dilerseniz mail veya site adresinizi yazıp yorumunuzu gönderin. Yorumunuz Editör onayından geçerse yayınlanacaktır. Küfür, Hakaret, İftira ve SİYASİ içerikli yorumlar ve Adı Soyadı belirtilmeyen yorumlar yayınlanmıyacaktır. Surgucum