23 Ocak 2011

Genç MÜSİAD, Sürgücü İlköğretim Okulu'na Bilişim Sınıfı Açtı

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhysRpq2gysggEW_7kCXIBEn9JPHI0GWFy6bDgzKPqiVQ_7Htfr-uDb_PIII9UQaM_xmjW6HBDNZlM8o6upbalu-f_Ey1NTECGNFavsI2SYJiDGlhZxv99l0pOyoz40zR9-mQOLYnje/s1600/mardinlifemusiad12.jpg
Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği Gençlik Kurulu, Mardin’in Savur İlçesine bağlı Sürgücü İlköğretim Okuluna Bilişim Sınıfı açıldı.

Bilişim sınıfının açılış törenine Savur Kaymakamı Vehbi Bakır, MÜSİAD Gençlik Kurulu Başkanı Fatih Uysan, MÜSİAD Sektör Kurulları Başkanı Hikmet Köse, Sürgücü Belediye Başkanı Fikri Ökmen, Savur İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Aslan, MÜSİAD Mardin Şube Başkanı Kazım Aksoy, MÜSİAD Gençlik Kurulu Sektör KurBilgisayarlarla donatılan Bilişim sınıfının açılış törenine Savur Kaymakamı Vehbi Bakır ve Sürgücü Belediye Başkanı’nın yanı sıra MÜSİAD Mardin Şube Başkanı Kazım Aksoy ile MÜSİAD Merkez Yönetim Kurulu üyesi Hikmet Köse, MÜSİAD Gençlik Kurulu Başkanı fatih Uysan, MÜSİAD Genel Merkez Sektör Kurulu Üyeleri Turan Yalçın, Ömer Ayberg Cengiz, Harun Barış Bulut ve Nihat Al, MÜSİAD Gençlik Kurulu Sektör Kurulu Başkanı Serkan Aksoy, Başkan Yrd. Halil Zahid Bingöl ve Genel Koordinatör Hakan Demir ve daha birçok davetli ve basın mensubu hazır bulundu.

MÜSİAD BU DAVRANIŞI İLE ÖRNEK OLMUŞTUR
Sürgücü İlköğretim Okulunda misafirlere verilen yemeğin ardında açılış konuşmasını yapan Savur Kaymakamı Vehbi Bakır, “Sürgücü İlköğretim Okuluna yapılan bu hizmetten dolayı MÜSİAD camiasına teşekkür ediyorum. Burada asıl amaç kamu kaynaklarının yerinde kullanılmasıdır. Bizler hep sorunları konuşuyoruz, ama çözüm üretmiyoruz. MÜSİAD bu örnek davranışı ile bilişim sorununa el atmıştır, az da olsa katkıda bulunmuştur. Köylere, okullara yol yapmak ne kadar önemli ise, bundan sonrasını da önemsemek gerekir. İşte bu alanda MÜSİAD’ın desteğinden dolayı tekrar teşekkür ediyorum” açıklamasında bulundu.
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjbvq__2RRyfmY0TJeqtV6JYgvijMta0sBnBwpQ89plo-wFJMTDBPZ0lK2ODextx0Lxl1PWQO5g9Rg-FECqjyo0sH6BktUgqsr8NfEHgV3D5YNc_ZItifrD63T_nLBaqtgwNzndnC87/s1600/2011_ocak_genc_1.jpg
KALKINMANIN YOLU EĞİTİM VE BİLİŞİMDEN GEÇER

Kaymakam Vehbi Bakır’ın ardından söz alan MÜSİAD Genel Merkez Yönetim Kurulu üyesi Hikmet Köse de, “MÜSİAD olarak eğitime ve bilişime çok önem verdiklerini, kalkınmanın eğitimden geçtiğini, bu tür projelerin devan etmesi gerektiğini, ayrıca Mardin ve Sürgücü’de bulunmaktan mutlu olduklarını” belirtti.

BİLİŞİNE YÖNELİK HİZMETLERİMİZ ARTARAK DEVAM EDECEKTİR

MÜSİAD Gençlik Kurulu Başkanı Fatih Uysan ise yaptığı kısa konuşmasında, “MÜSİAD Gençlik Kurulu olarak amaçlarının gençler arasında bilişim bilincini oluşturmak olduğunu, gelecek nesillere de güzel bir miras bırakmak istediklerini, bilişime yönelik projelerinin artarak devam edeceğini, oluşturulan bilişim sınıfının Sürgücü halkı ve öğrencileri için hayırlı olmasını temenni ettiğini” ifade etti.

Bilişim sınıfının açılış konuşmalarından sonra Savur Kaymakamının MÜSİAD Gençlik Kurulu Başkanı Fatih Uysan’a plaket verdi.

Açılış töreni ve protokol konuşmalarının bitiminde hep birlikte çekilen hatıra fotoğrafı ile yapılan etkinlik sona erdi.

Ulu Başkanı Serkan Aksoy katıldı.

Açılış töreninde konuşan Savur Kaymakamı Vehbi Bakır, Güneydoğu'nun eğitim düzeyini yükseltmek için bu tür faaliyetlerin çok önemli olduğunu söyledi.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlama biçimi kutucuğundan Adı/Url 'yi seçerek, isminizi ve dilerseniz mail veya site adresinizi yazıp yorumunuzu gönderin. Yorumunuz Editör onayından geçerse yayınlanacaktır. Küfür, Hakaret, İftira ve SİYASİ içerikli yorumlar ve Adı Soyadı belirtilmeyen yorumlar yayınlanmıyacaktır. Surgucum