10 Ekim 2006

SÜRGÜCÜYE PTTBANK TALEBİNDE BULUNDUK

SÜRGÜCÜ BELDEMİZ’E PTT BANK İSTEĞİ

PTT Genel Müdürlüğüne gönderdiğiğimiz talep yazısı aynı kurum tarafından Mardin PTT Başmüdürlüğüne iletilmiştir.

PTT GENEL MÜDÜRLÜĞÜ’NEPTT GENEL MÜDÜRLÜĞÜ’NE

Sürgücü Beldemiz Mardine bağlı 10.000 e yakın nüfusu olan bir beldedir. Beldemiz İl ve İlçe merkezine uzak olması ve ulaşım sorununun olmasından dolayı gerek Ayedaş, Türk Telekom ve Gsm Faturalarının yatırılması. Memur ve Yaşlıların maaş ödemeleri. Dışarıdan gelen havalelerin alınması için vatandaşlarımız çok sıkıntı çekmektedir. Halkımıza dışarıdan gelen mektup kargo ve koliler zamanında ellerine ulaşmadığı gibi çeşitli mağduriyetler söz konusu olmaktadır. Telefon veya elektrik faturasını ödemek için şehir merkezine gitmek zorunda kalıyor . Buda maddi açıdan en az 10 YTL lik bir maddi külfet getiriyor. Emekli Sandığından Yaşlılık maaşlarını almaya giden yaşlılarımız ise aynı sıkıntıyı banka kuyruklarında ve şehre gidecek minibüs kuyruklarında yaşlı ve hasta halleriyle çekmektedir. Bu sıkıntı aynı zamanda beldemizin çevresindeki köyler için de geçerlidir.

O nedenle beldemize bir PTT Bank şubesi kurarsanız vatandaşlarımızı bu sıkıntılardan kurtarmış olursunuz. Bunu sizden istirham ediyorum. Selamlar

MEHMET AYAZ 10 Ekim 2006

Mehmet AYAZ' a PTT den gelen CEVAP YAZISI:

İlgi: 10.10.2006 tarihli e-mail yazınız.
İlgi yazınız Başmüdürlüğümüzce incelenmiş olup, konu hakkında Savur PTT Merkez Müdürlüğümüzle yapılan çalışma sonucunda, 10.000 olarak belirtmiş olduğunuz belde nüfusu 2000 yılı nüfus sayımına göre 4139 olduğu tespit edilmiştir.
Ayrıca, Sürgücüde bir şubenin açılması durumunda Şubenin 1 aylık giderinin 1 yılda karşılanamayacağı da göz önünde bulundurulduğunda bu aşamada şubenin açılması mümkün olamamaktadır.
PTT' nin gelişmesi konusunda göstermiş olduğunuz ilgiye teşekkür eder bu yöndeki uyarı ve temennilerinizin devamını dileriz.
MARDİN PTT BAŞMÜDÜRLÜĞÜ

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlama biçimi kutucuğundan Adı/Url 'yi seçerek, isminizi ve dilerseniz mail veya site adresinizi yazıp yorumunuzu gönderin. Yorumunuz Editör onayından geçerse yayınlanacaktır. Küfür, Hakaret, İftira ve SİYASİ içerikli yorumlar ve Adı Soyadı belirtilmeyen yorumlar yayınlanmıyacaktır. Surgucum