22 Mayıs 2008

Başarılı Sporculara ziyafet



Mardinli bedensel engelli sporcular, Aksaray’da düzenlenen engelliler masa tenisi şampiyonasında rakiplerini geride bırakarak 2 üçüncülük ve 1 ikincilik aldılar. Gençlik ve Spor İl Müdürü Süreyya Yağlıoğlu, başarılı bedensel engelli sporculara ziyafet çekti.

Aksaray’da düzenlenen ve Türkiye’nin çeşitli illerinden beşyüz dolayında bedensel engelli sporcunun katıldığı Türkiye Masa Tenisi Şampiyonasında rakiplerine karışı üstün bir performans sergileyen Rıdvan Fidan ve Taner Aytaç Türkiye üçüncüsü olurken, Uğur Muratoğlu ise 2.ci oldu.

Müsabakalara Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü adına katılan bedensel engelli sporcular finalde birinciliği kıl payı kaçırdı. Mardin’i en iyi temsil ettiklerine inandıklarını söyleyen Rıdvan Fidan, yüksek katılımlı bir müsabakada aldıkları sonucun sevindirici olduğunu ancak, gelecek yıllarda birincilik için mücadele edeceklerini söyledi. Fidan “ Müsabakalara Türkiye’nin çeşitli illerinden beşyüz dolayında sporcu katıldı. Güçlü rakiplerimize karşı iyi mücadele ettik. Mardin’i en iyi şekilde temsil etmeye çalıştık. Türkiye şampiyonasında 2 üçüncülük ve bir ikincilikle döndük. Mutluyuz ve bizleri Aksaray’da yalnız bırakmayan Milli eğitim müdürü İbrahim Yılmaz ve Milli Takımlar Kampı müdürü Adnan Genç’e çok teşekkür ediyoruz ” şeklinde konuştu.

Gençlik ve Spor İl Müdürü Süreyya Yağlıoğlu, 75. Yıl Atatürk parkında sporcularla bir araya gelerek tebrik etti. Yağlıoğlu Masa tenisinde gösterilen başarının diğer spor dallarındaki sporculara örnek teşkil etmesini istedi. Sporculara ziyafet çeken Yağlıoğlu “Gelecek yıllarda yapılacak müsabakalarda sporcuların birincilikle döneceklerine inanıyorum” dedi.


Kaynak: www.mardinlife.com

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlama biçimi kutucuğundan Adı/Url 'yi seçerek, isminizi ve dilerseniz mail veya site adresinizi yazıp yorumunuzu gönderin. Yorumunuz Editör onayından geçerse yayınlanacaktır. Küfür, Hakaret, İftira ve SİYASİ içerikli yorumlar ve Adı Soyadı belirtilmeyen yorumlar yayınlanmıyacaktır. Surgucum