20 Mayıs 2008

Başkan Pamukçu'dan, Cemre Radyo'da Şelale Müjdesi..

Mardin`de sevilen ve en çok dinlenilen radyosu olan Cemre FM`a katılan Belediye Başkanı Metin Pamukçu, Hava Radar mevziinde Keçiören Belediyesi tarafından şelale yaptırılacağını müjdeledi.

Önceki gün Mardin Belediye Başkanı Metin Pamukçu Mardin Cemre Radyoda radyo Müdürü Lütfü Günlüoğlu’nun konuğu olarak canlı yayında vatandaşların sorularına yanıt verdi.

Yerel seçimlerin yaklaştığı bir dönemde Cemre FM’e katılarak birbirinden önemli açıklamalarda bulunan Başkan Pamukçu, tarihi kentin sorunlarına getirdikleri çözümler hakkında bir bir açıklamalarda bulundu.

Mardinli vatandaşların büyük ilgi gösterdiği programda telefonların adeta kilitlendiğini söyleyen radyo sorumlu Müdürü Lütfü Günlüoğlu, vatandaşı bilgilendirme adına Belediye Başkanı Metin Pamukçu’nun ağzından ilk defa Mardin halkına müjdeli haberler vermelerinin kendilerini mutlu ettiğini belirtti.

Cemre radyo müdürü Lütfü Günlüoğlu’nun sorularını tek tek yanıtlayan Başkan Pamukçu özetle, Mardin için çok daha güzel şeyler düşündüklerini, Mardin’in çok daha güzel şeylere layık olduğunu, yolların parke taşı çalışmalarına hız verileceğini ve en önemlisi Mardin için Yenişehir Hava radar mevkiinde bir şelale yapılacağını kaydetti.

Başkan Pamukçu ayrıca, eski Belediye düğün salonunun sinema salonuna dönüştürüleceğini, Beyaz suyun çok yakın zamanda Mardin’e geleceğini ve Mardinlinin su sıkıntısının biteceğini, Mardin Kalesinin turizme açılması için çalışmalarının devam ettiğini sözlerine ekledi.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlama biçimi kutucuğundan Adı/Url 'yi seçerek, isminizi ve dilerseniz mail veya site adresinizi yazıp yorumunuzu gönderin. Yorumunuz Editör onayından geçerse yayınlanacaktır. Küfür, Hakaret, İftira ve SİYASİ içerikli yorumlar ve Adı Soyadı belirtilmeyen yorumlar yayınlanmıyacaktır. Surgucum