25 Mayıs 2008

Beşyüz Yıllık Çınar Gölgesinde Doğum Günü Partisi…



Çocuk Yuvası Öğrencileri Beşyüz Yıllık Çınar Gölgesindeki Piknikte Doğum Günü Kutladı…

Mardin Musa Cihaner Çocuk Yuvası ve Kız Yetiştirme Yurdunda kalan çocuk ve öğrenciler için, Mardin Valisi Sayın Mehmet Kılıçlar'ın eşi Yrd.Doç.Dr. Arzu Kılıçlar himayesinde Kabala Belde Belediye Başkanı Şakir Nuhoğlu'nun tarihi yazlık evi bahçesinde piknik ve doğum günü partisi düzenlendi.

Çocuk Yuvası ve Kız Yetiştirme Yurdunda kalan öğrenciler için her ay yuvanın çok amaçlı salonunda düzenlenen doğum günü partisi, bu kezr tarihi köşkün bahçesinde bulunan 550 yıllık çınar ağacının gölgesinde yapıldı. Kabala Belde Belediye Başkanı Şakir Nuhoğlu ve eşi Süreyya Nuhoğlu yuva çocuk ve öğrencileri için eksiksiz bir ziyafet hazırladı. Açık büfe şeklinde hazırlanan yemekler çocuklara Vali Eşi Yrd.Doç.Dr.Arzu Kılıçlar, belediye Başkanı Nuhoğlu ve eşi ile doğum günü partisine katılan sivil tolum kuruluş temsilcileri tarafından ikram edildi. Çocuklar, Vali eşi ve sivil toplum kuruluşları temsilcileriyle sevgi yumağı oluşturdu. Birlikte şarkılar söylendi, oyunlar oynandı. Çocuklara yemek, meyve ve tatlı ikramının ardından Nisan ayı doğumluları için hazırlanan yaş pasta kesildi. Doğum günü kutlanan 14 kişiye çeşitli hediyeler verildi. Vali eşi Kılıçlar yuva çocuk ve öğrencilerinin hem piknik yaparak bir haftanın stresini attıklarını hem de doğum günü partisinde gönüllerince eğlendiklerini söyledi. Kılıçlar, "Yuvadaki çocuklarımız için toplu doğum günü kutlamalarını gelenek hale getirdik. Havaların ısınması ile birlikte çocuklarımızla piknik yapmak ve doğum günlerini kutlamak istedik. Bu konuda bize yardımcı olan Kabala Belde Belediye Başkanı Şakir Nuhoğlu ve eşi Sürayya Nuhoğlu'na teşekkür ederim. Çocuklarımızla birlikte çok güzel vakit geçirdik" dedi.

Doğum Günü kutlamasına Vali Yardımcısı Osman Nuri Canatan'ın eşi Fatma Canatan, Mardin Merkez Çocuk Yuvası Yaptırma, Yaşatma ve Çocukları Koruma Derneği Başkanı Aydan Demirkesen ve kadın sivil toplum kuruluş temsilcileri katıldı.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlama biçimi kutucuğundan Adı/Url 'yi seçerek, isminizi ve dilerseniz mail veya site adresinizi yazıp yorumunuzu gönderin. Yorumunuz Editör onayından geçerse yayınlanacaktır. Küfür, Hakaret, İftira ve SİYASİ içerikli yorumlar ve Adı Soyadı belirtilmeyen yorumlar yayınlanmıyacaktır. Surgucum