22 Temmuz 2008

Asude Mardin`in Gururu Oldu


Mardin 75.YIL İMKB İlköğretim okulundan mezun olan ve sınava Mardin Final Dershanesi’nde hazırlanan Asude Zühal Gül’ün OKS 2008'de Türkçe - Matematikten puan esasına göre Türkiye 1781'ncisi - Mardin 2.’ si. Matematik - Fen puan esasına göre ise Türkiye 1787'cisi olarak bu alanda da; Mardin 3'ncüsü olma başarısını göstererek Mardin’de iki ayrı derece elde etmeyi başardı. Asude Zühal Gül’ün elde ettiği başarı başta ailesi olmak üzere, Öğretmenleri ve arkadaşları tarafından da sevinçle karşılandı. Asude Zühal Gül, elde ettiği başarıda başta ailesi olmak üzere bütün öğretmenlerinin çok büyük katkısı olduğunu dile getirerek, “Mardin’de derece elde etmek çok güzel bir duygu. Amacım bundan sonrada aynı başarı grafiğini sürdürmektir” şeklinde sözleriyle duygularını dile getirdi.

Öte yandan OKS sınav sonucunda daha iyi derece elde ettikleri görünen Kızıltepeli öğrencilerinin kopya çektikleri iddiasıyla sınavlarının iptali söz konusu olduğu öğrenildi.

Kadir ÜRÜNDÜ
Haber: www.mardinlife.com

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlama biçimi kutucuğundan Adı/Url 'yi seçerek, isminizi ve dilerseniz mail veya site adresinizi yazıp yorumunuzu gönderin. Yorumunuz Editör onayından geçerse yayınlanacaktır. Küfür, Hakaret, İftira ve SİYASİ içerikli yorumlar ve Adı Soyadı belirtilmeyen yorumlar yayınlanmıyacaktır. Surgucum