24 Temmuz 2008

Belediye Keneye Karşı İlaçlama Yapıyor














Mardin Belediyesi son dönemlerde ülkenin çeşitli bölgelerinde baş gösteren kene vakalarına karşı ilaçlama yaparak tedbirini alıyor.
Mardin de kene vakasına rastlanılmamasına rağmen tedbirini alan Mardin Belediyesi ilaçlama ekibi kentin dört bir tarafında ilaçlama çalışmalarına devam ediyor.
Konu ile ilgili açıklama yapan Belediye Başkanı Metin Pamukçu;’’Son dönemlerde ülkemizin çeşitli kentlerinde kene vakalarından dolayı ölümler olmuştur. Havaların ısınmasıyla birlikte sivri sinek ve haşerelerinde çoğaldığı bu mevsimde Mardin Belediyesi olarak tedbirimizi almış bulunmaktayız’’ ifadelerini kullandı.
Pamukçu;’’Temizlik müdürlüğüne bağlı ilaçlama ekibimiz şehrimizin muhtelif noktalarında bulunan çöp konteynırlarını haftada 2 defa dezenfekte edip, haşerelerin üremesini önlemek için akşam saat 18:00 ile 22 :00 saatleri arasında ilaçlama yapmakta, ilaç sıkıntımız da bulunmamaktadır. Vatandaşlarımızdan ricam şüpheli gördükleri haşerelere karşı acil müdahale yapabilmemiz için Belediyemizin ALO 185 hattına ve 153 hattına müracaat etmeleri hem kendi sağlıkları açısından hem de kentimizin temizliği açısından önem arz edecektir’’ dedi.
Haber: www.mardinnethaber.com

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlama biçimi kutucuğundan Adı/Url 'yi seçerek, isminizi ve dilerseniz mail veya site adresinizi yazıp yorumunuzu gönderin. Yorumunuz Editör onayından geçerse yayınlanacaktır. Küfür, Hakaret, İftira ve SİYASİ içerikli yorumlar ve Adı Soyadı belirtilmeyen yorumlar yayınlanmıyacaktır. Surgucum