11 Temmuz 2008

Cihan Sincar, Tüm mesaisini Beyaz Suya Harcıyor.

Elimizde olmayan nedenlerden dolayı Kızıltepe‘ye getirilecek olan Beyazsu projesi teknik sorunlarla karşılaşmaktadır. En kısa zamanda bu sorunları çözmeyi hedefliyoruz.

İlçemizin su sıkıntısını gidermek amacıyla belediye olarak tüm mesaimizi bu doğrultuda harcıyor, çok hızlı bir şekilde faaliyetlerimizi sürdürüyoruz. Hedefimiz çok kısa bir zamanda beyazsuyu Kızıltepe halkına ulaştırmak olacak.

Su sıkıntısını çok yakından yaşıyor, halkımızın neler hissettiğini anlıyoruz. Bu nedenle elli yıllık su sorununu çözmeyi hedefliyoruz. Doğal olarak teknik aksaklıklarla karşılaşıyoruz.

Temennimiz gelecekte su sorununun tekrar yaşanmamasıdır. Halkımızın bize gösterdiği duyarlılıktan dolayı teşekkür ediyor. Gecikmeden dolayı Tüm Kızıltepe halkından özür diliyoruz.

Kızıltepe Belediye Başkanı

Cihan SİNCAR

Nusaybin-Kızıltepe arasındaki boru hattında oluşan çatlaktan dolayı aksaklık meydana gelmiştir. Teknik ekip aksaklığın giderilmesi için çalışmalarını tüm hızıyla sürdürmektedir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlama biçimi kutucuğundan Adı/Url 'yi seçerek, isminizi ve dilerseniz mail veya site adresinizi yazıp yorumunuzu gönderin. Yorumunuz Editör onayından geçerse yayınlanacaktır. Küfür, Hakaret, İftira ve SİYASİ içerikli yorumlar ve Adı Soyadı belirtilmeyen yorumlar yayınlanmıyacaktır. Surgucum