22 Temmuz 2008

Hangi Mardinsporlu bu duruma seyirci kalabilirki!

Şu ana kadar takıma kimsenin sahiplenmemesi nedeniyle Kayyum ile yönetilen 40 yıllık futbol geçmişi bulunan kulübün kapısına kilit vurulacağı belirtildi.

Geçtiğimiz yıl sezona şampiyonluk parolası ile başlayan ancak, istediğini alamayan Mardinspor, başkanlıktan istifa eden Süleyman Bölünmez'in ardından zor günler geçirdi. Parasızlık yüzünden futbolcular ve teknik direktör Ekrem Al takımdan ayrılırken, alacakları yüzünden Mardinspor'u icraya verdi. Şu anda yönetimi Kayyum heyeti oluşturuyor. Zor şartlar altında takımın başkanlığını üstlenen Kayyum heyeti başkanı Hadi Çomaktekin, Mardinspor'a şu ana kadar hiç kimsenin sahiplenmediğini belirterek, 10 gün içinde takıma sahip çıkacak birileri bulunmazsa kulübün kapısına kilit vurulacağını söyledi.

Çomaktekin, "Mardinspor'u ikici yarıda futbolcular kaçmış bir vaziyette aldım. Paf ve amatör ligden topladığımız futbolcularla lige devam ettik. Takımı 1 milyon 250 bin YTL borçla devraldım. Şu anda takımın sadece 300 bin YTL borcu vardır. O da futbolcuların alacaklarıdır. Sezonun başlamasına bir ay kaldı. Takıma kimsenin sahiplenmemesi yüzünden ne transfer yapabildik. Ne de hazırlık kampına gidebildik. Kulübte para olmadığı için bunları yapamadık. 10 gün içinde takıma sahip çıkacak başkan adayı bulamazsak 40 yıllık futbol geçmişi bulunan Mardinspor'un kapısına kilit vurulacak. Mardinspor'un içinde bulunduğu kötü durumdan dolayı bütün yetkilileri, iş adamları, sivil toplum örgütleri, taraftarlar derneği, Mardinspor'u destekleyen herkesi göreve davet ediyorum. Aksi takdirde önümüzdeki günlerde Mardinspor tarihe karışacak." diye konuştu.

Takımın sahipsiz kalmasına tepki gösteren taraftarlar, yaz kış demeden takımı desteklediklerini bu nedenle takımın sahipsiz kalmasına izin vermeyeceklerini söyledi.

Haber: www.mardinlife.com

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlama biçimi kutucuğundan Adı/Url 'yi seçerek, isminizi ve dilerseniz mail veya site adresinizi yazıp yorumunuzu gönderin. Yorumunuz Editör onayından geçerse yayınlanacaktır. Küfür, Hakaret, İftira ve SİYASİ içerikli yorumlar ve Adı Soyadı belirtilmeyen yorumlar yayınlanmıyacaktır. Surgucum