26 Temmuz 2008

Kızıltepe`de `Su İçmeyin` uyarısı

Kızıltepe’nin bazı mahallelerine kademeli olarak su verildiğini belirten Kızıltepe belediye başkan yardımcısı Ömer Demirtaş, Beyaz su’nun ilk günlerde vatandaşlar tarafında yemek yada içmekte kullanmamaları konusunda sık sık anonslar yaptıklarını belirtti.
'Beyaz Su Projesi'nin ilçeye ulaşmasıyla Kızıltepe’nin 36 yıllık su sorununu çözdüğünü ifade eden Ömer Demirtaş, “Dün akşam itibarıyla ilçemizin önemli bir bölümüne suyu bıraktık. Ancak suyun ilk günlerde temizlik işlerinde kullanılması gerekiyor. Üç gün sürecek test alışmalarının ardından yapılacak incelemelerin ardından suyun içme amaçlı da kullanılabileceğini halkımıza duyuracağız. Bu süreçten sonra belediyemizin yapacağı çalışmalar kapsamında; ilçe merkezinde açılan özel içme suyu kuyuları tek tek tespit edilerek kapatılacaktır. Şeklinde konuştu.
K.Ü

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlama biçimi kutucuğundan Adı/Url 'yi seçerek, isminizi ve dilerseniz mail veya site adresinizi yazıp yorumunuzu gönderin. Yorumunuz Editör onayından geçerse yayınlanacaktır. Küfür, Hakaret, İftira ve SİYASİ içerikli yorumlar ve Adı Soyadı belirtilmeyen yorumlar yayınlanmıyacaktır. Surgucum