10 Temmuz 2008

Mardin Emniyetinde Terfi Heycanı














Mardin Emniyet Müdürlüğü'nde terfi heyecanı yaşandı. İlde görev süreleri dolan ve bir üst rütbeye terfi eden polisler için Polis Evi'nde bir tören düzenlendi.
Polis Evi'nde düzenlenen törende açılış konuşmasını yapan Mardin Emniyet Müdürü İsmet Taşhan, teşkilatta tüm personelin eğitim düzeyi ve seviyesi bakımından ülkenin en önde gelen kurumlarından biri olduğunu söyledi. Bu donanım ve inançla görev yaparken polis-halk ilişkilerini en üst seviyede tutmalarının teşkilatın insana verdiği değeri ortaya koyduğunu belirten Emniyet Müdürü Taşhan, polisin halkın güven duygusunu sürekli artan bir şekilde kazandığını ifade etti. Polis teşkilatının gücünü yetkilerden
aldığını belirterek, varlığının da bir güvence olduğuna dikkati çeken Taşhan, polis teşkilatının çağdaki gelişmeleri yakından takip ettiğini de dile getirdi.
Üst rütbeye terfi eden personelin artan sorumluluk bilinci içerisinde hareket edeceklerine olan inançlarının tam olduğunu kaydeden Emniyet Müdürü Taşhan, terfi eden personele başarılar diledi.
Yapılan konuşmaların ardından bir üst rütbeye terfi eden personele rütbeleri takıldı. Tören sonunda günün anısına Polis Evi önünde hatıra fotoğrafI çektirildi.
Haber: www.mardinnethaber.com

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlama biçimi kutucuğundan Adı/Url 'yi seçerek, isminizi ve dilerseniz mail veya site adresinizi yazıp yorumunuzu gönderin. Yorumunuz Editör onayından geçerse yayınlanacaktır. Küfür, Hakaret, İftira ve SİYASİ içerikli yorumlar ve Adı Soyadı belirtilmeyen yorumlar yayınlanmıyacaktır. Surgucum