22 Temmuz 2008

Mardin Film Platosu....

Şirketin yapımcı ve oyuncusu Murat Kızıl, sinema ve tiyatro sanatçısı Okan Tarhan ile Mardin Valisi Mehmet Kılıçlar'ı makamında ziyaret etti. Kızıl, kan davasını anlatan "Yaralı Kardeşler" adlı film hakkında Vali Kılıçlar'a bilgi verdi. Mardin belediye Başkanı Metin Pamukçu'nun da hazır bulunduğu ziyarette, filimin mali portesinin bir hayli yüksek olması sebebi ile maddi bağlamda destek istediklerini belirten Yaprak Film Yapımcı ve oyuncusu Murat Kızıl, Başrollerini Sinema ve Tiyatro oyuncusu Okan Tarhan ile Cüneyt Arkın'ın paylaşacağı "Yarılı Kardeşler" filminin yüzde 99'unun Mardin'de çekileceğini söyledi.

Kızıl, "Sinema filmi 25 günde tamamlanacak. Mardin ve ilçelerinde çekilecek sinema filmi için alt yapısını oluşturduk. Mardin'in tanıtılmasında önemli bir katkı sağlayacaktır." dedi.

Mardin Valisi Mehmet Kılıçlar da, film ekibini Mardin'de ağırlamaktan büyük mutluluk duyacağını belirterek, "Beslenme ve barınma ile ilgili mali yükümlülüğünü valilik olarak üstleneceğiz. Film platosu Mardin'de Yaralı kardeşler filminin çekilecek olması bizleri sevindirdi. Mardin'in tanıtılmasında büyük katkı sağlayacaktır."şeklinde konuştu.
K.Ü

Haber: www.mardinlife.com

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlama biçimi kutucuğundan Adı/Url 'yi seçerek, isminizi ve dilerseniz mail veya site adresinizi yazıp yorumunuzu gönderin. Yorumunuz Editör onayından geçerse yayınlanacaktır. Küfür, Hakaret, İftira ve SİYASİ içerikli yorumlar ve Adı Soyadı belirtilmeyen yorumlar yayınlanmıyacaktır. Surgucum