26 Temmuz 2008

Mardin Çok Daha Güzel Olacak...

Yenişehir hava radar mevkiinde yapılacak şelale için çalışmalar yoğunlaştı. Belediye Başkanı Metin Pamukçu, şelale için kazı çalışmalarını başlattıklarını belirterek, yapılacak şelalenin 90 günde tamamlanacağını söyledi.

Şelalenin, Güneydoğu Anadolu Bölgesi ve Mardin'in simgesi olacağını ifade eden Pamukçu, "Evlenen çiftlerin, sünnet olan çocukların ve askere gideceklerin uğrak yeri olacak şelale, tarihi kentin vizyonuna da ayrı bir renk katacaktır. Vatandaşımızın şelale yapımındaki ilgisinden hoşnut olduk. Eleştirenler de var. Ama biz Beyazsu içme suyunun Mardin'e getirilmesi anısına yaptık. Şelalemiz bittiğinde tarihi kentimize mükemmel bir görüntü kazanacaktır." diye konuştu.
Pamukçu, "Mardinli hemşerilerimizin yanı sıra ilimizi ziyaret edecek yerli ve yabancı turistlerin en gözde mekan olacaktır. Ayrıca ilimizin muhtelif alanlardaki geniş olan kavşaklarda su pınarları inşaatımızda devam etmektedir. Beyaz suyun Mardin'e gelmesiyle mükemmel bir şehir görüntüsü sunacağız. Vatandaşlarımız hazırlıklı olsun kent vizyonuna yakışır sürprizlerimiz devam edecektir." dedi.
Kadir ÜRÜNDÜ

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlama biçimi kutucuğundan Adı/Url 'yi seçerek, isminizi ve dilerseniz mail veya site adresinizi yazıp yorumunuzu gönderin. Yorumunuz Editör onayından geçerse yayınlanacaktır. Küfür, Hakaret, İftira ve SİYASİ içerikli yorumlar ve Adı Soyadı belirtilmeyen yorumlar yayınlanmıyacaktır. Surgucum