7 Temmuz 2008

Midyat'ta Sünnet Şöleni















Mardin'in Midyat İlçe Belediyesi her yıl geleneksel olarak yaptığı sünnet şöleninin bu yıl 6'ncısını düzenledi.
Yunus Emre Mahallesi'ndeki sosyal tesislerde yapılan sünnet şöleninde vatandaşların mağdur olmaması için ailelere tek tek randevu verildi. 3 gün sürecek şölen pazartesi günü mesai bitimi son bulacak.

Midyat Belediye Başkanı Şeyhmus Nasıroğlu, "Belediyemizce doğduğumuz ve doyduğumuz yerin hürmetine sloganı ile geleneksel hale getirilen sünnet şöleninin 6'ncısını yapmanın mutluluğu içindeyiz. Fakir ailelere destek amacıyla bu güne kadar 2 binden fazla, 4 yaş ve üzeri çocuğumuzu sünnet ettirmenin gururunu yaşadık. Bu tür şölenler gelecek yıllarda da devam edecek. Bu yıl toplu nikah yapmayı da planlıyoruz." dedi.

Sünnet ekibinde 1 doktor, 4 sağlıkçı ile belediye bünyesinde görevli 10 personel görev aldı.
Bütün masrafların belediye tarafından karşılandığı sünnet şöleninde görev alan sağlık birimi sorumlusu Ferit İlhan, "Sünnet ettirilen çocuklarımızın, sünnet sonrası tedavisini yapıyoruz. Oluşabilecek yığılmalara karşı randevu ile gelip görevli arkadaşlarımızla sağlığa uygun ortamda sünnet ediyoruz." diye konuştu.

Haber: www.mardinnethaber.com

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlama biçimi kutucuğundan Adı/Url 'yi seçerek, isminizi ve dilerseniz mail veya site adresinizi yazıp yorumunuzu gönderin. Yorumunuz Editör onayından geçerse yayınlanacaktır. Küfür, Hakaret, İftira ve SİYASİ içerikli yorumlar ve Adı Soyadı belirtilmeyen yorumlar yayınlanmıyacaktır. Surgucum