10 Temmuz 2008

Nusaybin Devlet Hastanesi Başhekimi Dr.Gökdemir görevine başladı

Nusaybin Devlet Hastanesi Başhekimi Dr.Gökdemir görevine başladı
Mardin'in Nusaybin ilçesi Devlet Hastanesi Başhekimliği'ne atanan Genel Cerrahi Uz. Dr. Süleyman Gökdemir görevine başladı. (Kızıltepe Lisesinden sınıf arkadaşım. Mehmet AYAZ)

Sorunları asgaride tutmak için görev yaptıklarını ifade eden Gökdemir, bunun devamı için görev arkadaşlarıyla birlikte büyük gayret sarf edeceklerini söyledi.

Nusaybin Devlet Hastanesi'nde yaptığı yeniliklerle vatandaşların sevgisi ve saygısını kazanan Başhekim Dr. Gökdemir, ilçede ilk laparaskopik (bıçaksız ameliyat ) safra kesesi ameliyatı yapan doktor olarak tanınıyor.

1998 - 2004 yılları arasında İstanbul Haydarpaşa Hastanesi Genel Cerrahi Bölümünde çalışan Gökdemir, 4 yıldır Nusaybin Devlet Hastanesinde görev yapıyor.

İlçede görev yapan gazetecileri makamında kabul eden Gökdemir, Nusaybin halkına hizmet etmekten gurur duyacağını belirtti. Vatandaşa her zaman kapılarının açık olduğunu ifade eden Gökdemir, hastanede yeterli derece uzman doktor kadrosunun olduğunu bildirdi.

Nusaybinlilerin çok rahatlıkla burada sağlık hizmetleri alabileceğini de aktaran Gökdemir, "Makam geçici bir mevkidir. Bölgenin bir insanı olarak memleketime hizmet etme isteğim var. Sağlık sorunları alanında yaşanan eksikleri gidermek ve hastanenin aksamadan tam kapasite çalışmasını sağlamak için gayret göstereceğiz." şeklinde konuştu.

Kızıltepe Lisesi (1986 yılı) 1. Sınıftan sınıf arkadaşım Başhekim Uzm. Dr. Süleyman GÖKDEMİR'e başarılar diliyorum. Mehmet AYAZ www.surgucum.com


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlama biçimi kutucuğundan Adı/Url 'yi seçerek, isminizi ve dilerseniz mail veya site adresinizi yazıp yorumunuzu gönderin. Yorumunuz Editör onayından geçerse yayınlanacaktır. Küfür, Hakaret, İftira ve SİYASİ içerikli yorumlar ve Adı Soyadı belirtilmeyen yorumlar yayınlanmıyacaktır. Surgucum