24 Temmuz 2008

Oda Başkanı`na Saldırı: 1 Ölü

Kızıltepe Şoförler Odası Başkanı Bedirhan Şahin ile kardeşi Kızıltepe Ticaret Borsası Başkanı Mehmet Şahin'in oğlu Mustafa Şahin'in içinde bulunduğu 47 KF 009 plakalı otomobil, dün gece Hocaköy yakınlarında Ali Kılıçaslan tarafından tarandı.

Saldırıda ağır yaralanan Bedirhan Şahin ve yeğeni Kızıltepe Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Burada yapılan tüm müdahalelere rağmen Mustafa Şahin yaşamını kurtarılamadı. Ayağından yaralanan Bedirhan Şahin ise Mardin Devlet Hastanesi'ne sevk edilerek tedavi altına alındı. Bir yıllık evli ve yaklaşık bir ay önce baba olduğu öğrenilen Mustafa Şahin için Kızıltepe İpek Mahallesinde kurulan taziye çadırı yoğun ziyaretçi akınına uğradı. Kızıltepe Kaymakamı Fecri Fikret Çelik'in de ziyaret ettiği taziye çadırında; olayda yaşamını yitiren Mustafa Şahin'in acılı babası Mehmet Şahin konuklarını karşıladı.

Kadir ÜRÜNDÜ
Haber: www.mardinlife.com

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlama biçimi kutucuğundan Adı/Url 'yi seçerek, isminizi ve dilerseniz mail veya site adresinizi yazıp yorumunuzu gönderin. Yorumunuz Editör onayından geçerse yayınlanacaktır. Küfür, Hakaret, İftira ve SİYASİ içerikli yorumlar ve Adı Soyadı belirtilmeyen yorumlar yayınlanmıyacaktır. Surgucum