7 Temmuz 2008

Polisten Çocuklara Tatil Hediyesi
























Mardin'in Nusaybin ilçesinde Emniyet Müdürlüğü Çevik Kuvvet Şubesi polis memurları mahalleleri dolaşarak çocuklara tatil hediyesi dağıttı.
Nusaybin İlçe Emniyet Müdürlüğü Çevik Kuvvet Şubesi'nde görevli polis memurları 'Toplum Destekli Polis' projesi kapsamında mahalleleri dolaşarak çocuklara tatil hediyesi dağıttı. Polisler çocuklara oyuncak, ayakkabı, futbol topu ve tanınmış futbolcuların adlarının yazılı olduğu armalardan oluşan forma dağıttı. Bir kamyon dolusu hediyeleri kapan çocuklar polis amcalarına teşekkür etti.
Nusaybin Çevik Kuvvet Şube Amiri Zafer Aktaş, "Polisin görevi huzur ve güven vermektir. Görevimiz huzur ortamını oluşturmaktır. Huzurlu ortam içerisinde geleceğimiz olan çocuklarımızla mutlu bir gelecek hepimizi bekliyor. Polisin güler yüzü bundan önce olduğu gibi bundan sonra da solmayacak" dedi.

Haber: www.mardinnethaber.com

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlama biçimi kutucuğundan Adı/Url 'yi seçerek, isminizi ve dilerseniz mail veya site adresinizi yazıp yorumunuzu gönderin. Yorumunuz Editör onayından geçerse yayınlanacaktır. Küfür, Hakaret, İftira ve SİYASİ içerikli yorumlar ve Adı Soyadı belirtilmeyen yorumlar yayınlanmıyacaktır. Surgucum