8 Temmuz 2008

Samsun`dan `Gönül Köprüsü` kurdular

Öğrencileri Vali Yardımcısı Yavuz Selim Süzer, Milli Eğitim Müdür Yardımcısı ve Proje koordinatörü Selim Uçar ve görevli öğretmenler karşıladı.

Vali Yardımcısı Yavuz Selim Süzer, yıllardır düşünülen ancak bu yıl hayata geçirilen “Gönül Köprüsü” projesinde yer almaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Gelecekte ülkeyi yönetecek gençlerin, ülkeyi tanımalarının yararlı olacağına inandığını söyleyen Süzer “Yarın buralara, Hakim, Savcı, Kaymakam, Doktor, Öğretmen ya da memur olarak geleceksiniz. Onun için buraları tanımanız, görmeniz ve olumsuz önyargılardan arınmanızda yarar var. Ülkemizin her tarafı zenginlikler ve güzelliklerle doludur. Bu coğrafyanın zenginliğini, güçlü olmamızı istemeyen bazı güçler var. Ama sizin gibi bilgili, donanımlı ve memleketini seven gençler oldukça bu güçlerin hayalleri kursaklarında kalacaktır” şeklinde konuştu.

Yurt-Kur Bölge Müdürü Kudbettin Aydoğdu ise Samsun’dan gelen öğrencilerin, buradaki öğrencilerle kaynaşmasının çok önemli olduğunu söyledi. Aydoğdu öğrencilerin en iyi şekilde ağırlanacaklarını ifade etti.

Haber: www.mardinlife.com

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlama biçimi kutucuğundan Adı/Url 'yi seçerek, isminizi ve dilerseniz mail veya site adresinizi yazıp yorumunuzu gönderin. Yorumunuz Editör onayından geçerse yayınlanacaktır. Küfür, Hakaret, İftira ve SİYASİ içerikli yorumlar ve Adı Soyadı belirtilmeyen yorumlar yayınlanmıyacaktır. Surgucum