26 Temmuz 2008

Servis Midibüsleri alev alev yandı

Saat 20.30 sıralarında Alevler içinde kalan servis araçları itfaiyenin geç gelmesi üzerine kısa sürede kullanılamaz hale geldi. Parkta bulunan diğer araçların yangından etkilenmemesi için çevrede bulunan vatandaşlar araçları iterek yanmasını önledi.Yangın yerine itfaiyenin geç gelmesi araç sahiplerinin tepkisine neden oldu.

Emin ve Murat Alkan kardeşlere ait olduğu belirtilen 47 AP 970 ve 47 AP 653 plakalı öğrenci servisi olarak kullanılan iki midibüs henüz belirlenemeyen bir nedenle alev aldı.Çevrede bulunan vatandaşların kendi imkanlarıyla yangını söndürme çalışmaları sonuç vermedi.İtfaiye 30 dakika olay yerine geç geldi.Olay yerine gelen Belediye Başkanı Metin Pamukçu'ya araç sahipleri itfaiyenin zamanında gelmediği gerekçesiyle tepki gösterdi. İtfaiyenin müdahalesi ile yangın söndürüldü, ancak midibüsler kullanılamaz hale geldi.

Yenişehir semtinin göbeğinde hükümet konağının karşısında, vatandaşların yürüyüş parkuru olarak kullandığı güzergah üzerinde meydana gelen yangın vatandaşları şaşırttı. Emniyet müdürlüğü ekipleri kundaklama olasılığı üzerinde dururken, cadde üzerinde bulunan esnaflar araçlara yaklaşan kimseyi görmediklerini söyledi.

Araç sahiplerinin Yenişehir Polis Merkezinde ifadeleri alındı. Olayla ilgili geniş çaplı araştırma başlatıldığı belirtildi.

Haber: www.mardinlife.com

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlama biçimi kutucuğundan Adı/Url 'yi seçerek, isminizi ve dilerseniz mail veya site adresinizi yazıp yorumunuzu gönderin. Yorumunuz Editör onayından geçerse yayınlanacaktır. Küfür, Hakaret, İftira ve SİYASİ içerikli yorumlar ve Adı Soyadı belirtilmeyen yorumlar yayınlanmıyacaktır. Surgucum