16 Temmuz 2008

Su`dan sebeple 3 ölüm

Olay, Derik'e bağlı Ahmetli (Kızıley) köyünde meydana geldi. Alınan bilgiye göre, tarla sulayan Saruhan ailesinden 5 kişi ile akrabaları olduğu belirtilen 3 kişi arasında tartışma çıktı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine, amcaoğulları olduğu belirtilen ve ismi henüz belirlenemeyen bir kişi, baba ve oğullarından oluşan Saruhan ailesinin üzerine Kaleşnikof marka tüfekle ateş açtı. Saldırı sonucu Saruhan ailesinden 5 kişi ağır yaralandı. Yaralılardan üçü önce Kızıltepe, buradan da Mardin Devlet Hastanesi'ne sevk edilirken, ikisi yaralı ise Viranşehir Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Ağır yaralı olarak hastanelere kaldırılan Saruhan ailesi bireylerinden 3'ünün öldüğü, ikisinin tedavilerinin sürdüğü öğrenildi. Olayın duyulmasının ardından Viranşehir Devlet Hastanesi'ne akın eden Saruhan ailesinin akrabaları, gözyaşlarına boğuldu.

Olayla ilgili ilk belirlemelere göre iki kişi gözaltına alındı. Jandarma ve polisin olayla ilgili soruşturması devam ediyor.

Haber: www.mardinlife.com

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlama biçimi kutucuğundan Adı/Url 'yi seçerek, isminizi ve dilerseniz mail veya site adresinizi yazıp yorumunuzu gönderin. Yorumunuz Editör onayından geçerse yayınlanacaktır. Küfür, Hakaret, İftira ve SİYASİ içerikli yorumlar ve Adı Soyadı belirtilmeyen yorumlar yayınlanmıyacaktır. Surgucum