3 Temmuz 2008

Turkcell’den Plaka Kampanyası

Turkcell’in 25 ilde başlattığı “Plaka Kampanyası” ile isteyenler, oturdukları ilin plaka kodu ile biten telefon numaraları ediniyor.
Türkiye’nin yenilikçi, lider iletişim ve teknoloji şirketi Turkcell tarafından düzenlenen “Plaka Kampanyası” kapsamında yeni faturalı hat alan müşteriler 530 ön kodlu numaralarının sonu oturdukları ilin plaka kodu ile biten hat sahibi olabiliyor.
“Cep numaran ilinin plaka kodu ile bitsin, memleketini herkes bilsin” sloganıyla başlatılan “Plaka Kampanyası”; Adıyaman, Bartın, Batman, Çanakkale, Çorum, Diyarbakır, Elazığ, Erzurum, Giresun, Kahramanmaraş, Kastamonu, Malatya, Mardin, Nevşehir, Ordu, Osmaniye, Rize, Samsun, Şanlıurfa, Sivas, Tokat, Trabzon, Van, Yalova ve Yozgat illerinde Turkcell’li olmak isteyenlerin hizmetine girdi.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlama biçimi kutucuğundan Adı/Url 'yi seçerek, isminizi ve dilerseniz mail veya site adresinizi yazıp yorumunuzu gönderin. Yorumunuz Editör onayından geçerse yayınlanacaktır. Küfür, Hakaret, İftira ve SİYASİ içerikli yorumlar ve Adı Soyadı belirtilmeyen yorumlar yayınlanmıyacaktır. Surgucum