11 Temmuz 2008

Yatırımcı Kuruluşlara ve Belediyelere Eğitim Semineri…

Mardin İl Planlama ve Koordinasyon Müdürlüğü tarafından, İl Özel İdare salonunda, Yatırım İzleme ve İl Envanter Modül sistemleri konusunda, ilçe kaymakamlıklarına, yatırımcı bölge temsilcilerine, belediyelere ve ildeki yatırımcı kuruluşların temsilcilerine eğitim verildi.

İl Planlama ve Koordinasyon Müdürü Aziz Altınterin tarafından verilen ve iki gün sürecek olan eğitim seminerinde, Yatırımların ve İl Envanter bilgilerinin bilgisayar ortamında nasıl işlenip takip edileceği konusunda katılımcılar bilgilendirildi. Bundan böyle İl Koordinasyon kurulu toplantılarına katılan yatırımcı kuruluşların, toplantıdan önce Koordinasyon İzleme Sisteminde bilgileri sürekli olarak günceleştireceklerini, aksaklık ve eksikliklerin zamanında görülerek giderilmesinin sağlanacağını belirten İl Planlama ve Koordinasyon Müdürü Aziz Altınterin “Yeni sistem ile, hizmetler yürütülürken meydana gelecek koordinasyon eksiklik ve aksaklıkları görülecek ve bu eksiklik ve aksaklıklar zamanında, hizmet akışı aksamadan giderilecektir. Sistem sürekli olarak güncelleştirilerek, hizmet akışının kontrolü sağlanmış olacaktır.” dedi.

Koordinasyon İzleme ve İlemod Modül sistemleri sayesinde İl Koordinasyon Kurulu Toplantılarının daha verimli ve işler hale geleceği belirtildi.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlama biçimi kutucuğundan Adı/Url 'yi seçerek, isminizi ve dilerseniz mail veya site adresinizi yazıp yorumunuzu gönderin. Yorumunuz Editör onayından geçerse yayınlanacaktır. Küfür, Hakaret, İftira ve SİYASİ içerikli yorumlar ve Adı Soyadı belirtilmeyen yorumlar yayınlanmıyacaktır. Surgucum