29 Ağustos 2008

Çaldığı Kredi Kartı İle Alışveriş yaparken yakalandı!

Midyat ilçesinde çaldığı kredi kartları ile alışveriş yapmak isteyen şahıs, kasiyer tarafından fark edilince yakayı ele verdi.

Edinilen bilgilere göre, Midyat'ta büyük bir alışveriş merkezinde kalabalıktan istifade edebileceğini düşünen E.T., çaldığı farklı kişilere ait kredi kartları ile alışveriş yapmak için sıraya girdi.

Bazı eşyaları aldıktan sonra hesabı ödemek için kasaya kredi kartı veren E.T.'nin bakiyesi yetersiz çıkınca E.T. başka bir kart çıkardı. Onda da bakiye yetersiz çıkınca E.T. oradan uzaklaştı. Durumdan şüphelenen kasiyer hemen polise bilgi verdi. Kısa sürede olay yerine gelen ekipler, şahsı alışveriş merkezinden yaklaşık 1,5 km uzaklıkta yakaladı. Üzerinde birden fazla kart bulunan şahıs sorgulanmak üzere Emniyet Müdürlüğü'ne getirildi.

Daha sonra Cumhuriyet Başsavcılığı'na getirilen E.T., tutuklanmak üzere Midyat M Tipi Kapalı Cezaevi'ne gönderildi.

Haber: www.mardinlife.com

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlama biçimi kutucuğundan Adı/Url 'yi seçerek, isminizi ve dilerseniz mail veya site adresinizi yazıp yorumunuzu gönderin. Yorumunuz Editör onayından geçerse yayınlanacaktır. Küfür, Hakaret, İftira ve SİYASİ içerikli yorumlar ve Adı Soyadı belirtilmeyen yorumlar yayınlanmıyacaktır. Surgucum