29 Ağustos 2008

Belediye Ramazan İftar Çadırı Kurdu

Mardin Belediyesi mübarek ramazan ayında ramazan ayı münasebetiyle düzenlediği etkinlikleri çerçevesinde bu yılda eski hükümet konağında 2 adet iftar çadırı ve aş evi kuruyor.

Mardin Belediyesi Ramazan ayı münasebetiyle düzenlediği etkinlikler çerçevesinde bu yılda eski hükümet konağında 2 adet iftar çadırı ve aş evi kuruyor. Mardin belediyesinin 23 mahallesinde bulunan dar gelirli ailelere dağıtılmak üzere 29 gün boyunca ortalama 87 bin kişiye 3 çeşit sıcak yemek dağıtımını sağlayacaktır.ayrıca kurulacak olan iftar çadırında ise günde 5 çeşit yemekle yaklaşık 350 kişi iftarlarını açacaklar. Ramazan ayı boyunca iftar çadırında ve Belediye aş evinde verilen yemek bedelleri Mardin’in hayırsever iş adamları tarafından karşılanmaktadır İftar çadırında 10 aşçı ve 10 yardımcı toplam 20 kişilik bir ekiple hizmet verecektir.
Başkan Pamukçu yaptığı açıklamada ”Bu yılda beşincisini kurduğumuz ramazan çadırında iftar yemeği vermek isteyen iş adamlarımız belediyenin organizasyonunda yer almak için yoğun istekte bulundular ancak ilk arayan 29 hayırsever vatandaşımızın talebini kabul ettik. Göstermiş oldukları duyarlılıktan son derece memnunum Allah hepsinin hayırlarını kabul etsin inanıyorum ki ramazan ayı 365 gün olsa dahi yine yer kalmayacaktı .gayemiz Dar gelirli ailelerimizin bu ve bunun gibi organizasyonlarda yanlarında olmaktır kendilerini bir nebze olsun sevindiriyorsak ne mutlu bize şimdiden tüm hayırsever iş adamlarımıza, Mardin halkına ve organizasyonu yürüten ekibime teşekkür eder ramazanı şerif ayının hayırlara vesile olmasını yüce Allahtan niyaz ederim dedi.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlama biçimi kutucuğundan Adı/Url 'yi seçerek, isminizi ve dilerseniz mail veya site adresinizi yazıp yorumunuzu gönderin. Yorumunuz Editör onayından geçerse yayınlanacaktır. Küfür, Hakaret, İftira ve SİYASİ içerikli yorumlar ve Adı Soyadı belirtilmeyen yorumlar yayınlanmıyacaktır. Surgucum