26 Ağustos 2008

Derik`te Karahan yeniden başkan

AK Parti Bölge Koordinatörü Gaziantep Milletvekili Mehmet Sarı, Mardin Milletvekillleri Gönül Bekin Şahkullubey, Mehmet Halit Demir, İl Başkanı Lokman Sinanoğlu, İl teşkilat başkanı Salih Yeşilmen çevre il ve ilçe teşkilatlarının yöneticileri ile kalabalık bir partili gurubunun da hazır bulunduğu 3. olağan kongre Derik'teki Öğretmen evinin çok amaçlı toplantı salonunda gerçekleşti.

Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunuşunun ardından konuşan Mardin Milletvekili Gönül Bekin Şahkullubey, AK Parti iktidarının ülke geneline yayılan hizmetleri anlattı. Şahkullubey, Ülke geneline yayılan hizmetlerin toplumun her tarafından ilgili ile izlendiğine işaret ederek, halka eşit şekilde verilen hizmetlerin artarak süreceğini dile getirdi.

Milletvekili Mehmet Halit Demir ise yaptığı konuşmada: AK Parti iktidarının siyasete getirdiği yeni hizmet anlayışının toplumun büyük bir bölümünden kabul gördüğünü dile getirdi.

Milletvekili Demir, AK Parti’nin Muhafazakar Demokrat bir ideolojiye sahip olduğunu belirterek,"Türkiye'de AK Partiden önce bu ülkede siyaset yapan partilerin kimi zaman bölgecilik, kimi zaman din odaklı kimi zaman da etnik kökenlere dayalı olarak siyaset yaptıklarını gördük. Partimiz iktidara geldiğinde bütün bu alışkınlıklara yasak koyarak yoluna emin bir şikilde devem etti. AK Parti iktidarda olduğu 6 yıllık süre içerisinde, bu ülkede yaşayan her dil'den, her din'den ve her etnik kökenden olan vatandaşları arasına ayrım koymadan eşit şekilde hizmet götürmeyi başarmış tek partidir. Bu ülkedeki değerlere olan eşit şekildeki siyasi yaklaşım, toplumun her katmanından kabul görmüş ve AK Parti iktidarı her geçen gün gücüne güç katmayı başarmıştır. AK Parti iktidarı Türkiye’de büyümeyi sürdürürken, diğer taraftan Ülkemizde adını neredeyse unutmaya başladığımız bir çok ülkeyle hem siyasal, hem de ekonomik alanlarda işbirliği ilişkileri kurmayı başarmıştır” şeklinde konuştu.

Kongrede yapılan konuşmaların ardından tek listeyle gidilen seçimde AK Parti Derik ilçe başkanlığına Ahmet Karahan yeniden seçildi. Başkan Karahan; seçimin ardından tebrikleri kabul ederken, kongrede kendisini yalnız bırakmayan bütün misafirlerinin onuruna yemek verdi.

Kadir ÜRÜNDÜ

Haber: www.mardinlife.com

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlama biçimi kutucuğundan Adı/Url 'yi seçerek, isminizi ve dilerseniz mail veya site adresinizi yazıp yorumunuzu gönderin. Yorumunuz Editör onayından geçerse yayınlanacaktır. Küfür, Hakaret, İftira ve SİYASİ içerikli yorumlar ve Adı Soyadı belirtilmeyen yorumlar yayınlanmıyacaktır. Surgucum