26 Ağustos 2008

Devrimci ailesine güzel gelin

Nusaybin Nezirhan tesisleri havuz başında yapılan muhteşem düğüne her iki ailenin yakınları, dost ve arkadaşları genç çifti yalnız bırakmadı. Nusaybin belediye başkanı Dr.Mehmet Tanhan’ın kıydığı nikahın şahitliğini Mardin eski belediye başkanı Edip Servet Devrimci ile Ömer Çomaktekin yaparken, gelin ve damadın “evet” demesiyle havai fişekler patlatıldı.

Çok samimi bir havada geçen düğün töreninde Şanlıurfa’dan getirilen Tatar müzik grubunun seslendirdiği Türkçe ve Kürtçe parçalarla davetliler adeta coştu.

Mutlulukları gözlerinden okunan gelin ve damat, bütün misafirlere gülücükler dağıtarak, “bu mutlu günümüzde bizleri yanlız bırakmayan bütün dost, akraba sevdiklerimize sonsuz teşekkür ederiz” şeklinde duygularını ifade ettiler.

Dolarların havada uçuştuğu gecenin ilerleyen saatlerine kadar eğlenen davetliler, daha sonra genç çiftlere mutluluklar dileyerek düğünden ayrıldı.

İletişim Gazetesi ve Mardin Life ailesi olarak genç çiftlere mutluluklar diler, iki cihan saadeti temenni ederiz.

Haber: www.mardinlife.com

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlama biçimi kutucuğundan Adı/Url 'yi seçerek, isminizi ve dilerseniz mail veya site adresinizi yazıp yorumunuzu gönderin. Yorumunuz Editör onayından geçerse yayınlanacaktır. Küfür, Hakaret, İftira ve SİYASİ içerikli yorumlar ve Adı Soyadı belirtilmeyen yorumlar yayınlanmıyacaktır. Surgucum