28 Ağustos 2008

kaymakam Tunç: Kızıltepe çok önemli bir ilçe

İçişleri bakanlığı tarafından yayımlanan kararname ile Ordu Vali yardımcılığına atanan kaymakam Fecri Fikret Çelik’ten boşalan Kızıltepe kaymakamlığına atanan Manisa Saruhanlı Kaymakamı Osman Tunç Kızıltepe’deki yeni görevine başlamak üzere Saruhanlı ilçesine veda etti.

Saruhanlı ilçesi hükümet konağı bahçesinde mesai arkadaşları ve kalabalık bir grup tarafından uğurlanan kaymakam Osman Tunç, Saruhanlı ilçesinden güzel anılarla ayrıldığını, İlçede görev yaptığı 5 yıllık süre içerisinde sorunların çözümü noktasında iyi hizmetler yaptığına inandığını söyledi.

Kendisini uğurlamaya gelen herkese hakkını helal ettiğini söyleyen ve herkesten de kendisine haklarını helal etmesini isteyen Kaymakam Tunç, yeni görev yerim Mardin’in Kızıltepe ilçesidir. Kızıltepe 130 binlik nüfusu ile Güneydoğu’nun en büyük ve en önemli ilçelerinden biridir. 50 bin öğrencisi olan bir ilçedir. Türkiye’deki 45 ilden daha büyük nüfusu olan kendine has özellikleri olan bir ilçe. Bu ilçede de iyi hizmetler yapacağımıza inanıyorum.” Şeklinde konuştu.

Vedalaşma töreninde zaman zaman gözleri dolan Kaymakam Tunç dostlarına; ‘sizi ve Saruhanlı’yı unutmayacağım.’ diyerek veda etti.

Haber: www.mardinlife.com

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlama biçimi kutucuğundan Adı/Url 'yi seçerek, isminizi ve dilerseniz mail veya site adresinizi yazıp yorumunuzu gönderin. Yorumunuz Editör onayından geçerse yayınlanacaktır. Küfür, Hakaret, İftira ve SİYASİ içerikli yorumlar ve Adı Soyadı belirtilmeyen yorumlar yayınlanmıyacaktır. Surgucum