23 Ağustos 2008

Kızıltepe`de AK Parti kongresi yapıldı

Kızıltepe Armada Düğün salonunda gerçekleşen kongreye AK Parti Gaziantep Milletvekili Mehmet Sarı, AK Parti Mardin il Başkanı Lokman Sinanoğlu, İl Tekilat Başkanı Salih Yeşilmen ile İl ve ilçe teşkilatından yetkililerle partililer katıldı.
Saygı duruşu ve İstiklal marşının okunuşunun ardından oluşturulan divan başkanlığına AK Parti Gaziantep Milletvekili Mehmet Sarı getirildi. Kongreye gönderilen mesajların AK Parti İl başkanı Lokman Sinanoğlu tarafından okunuşunun ardından okunan faaliyet ve mali raporların ardından divan kuruluna iki ayrı liste iletildi.
İlçe Başkanı Fethullah Demir ile eski başkan Abdurahman Dağ’ın hazırladığı iki ayrı listenin yarıştığı kongrede 206 delege oy kullandı. Yapılan seçimde Abdurahman Dağ’ın listesi 127 oy alırken Fethullah Demir’in listesi ise 77 oyda kaldı. İki oyun da geçersiz sayıldığı seçimde ipi göğüsleyen Abdurahman Dağ seçim sonunda tebrikleri kabul etti.

Kadir ÜRÜNDÜ

Haber: www.mardinlife.com

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlama biçimi kutucuğundan Adı/Url 'yi seçerek, isminizi ve dilerseniz mail veya site adresinizi yazıp yorumunuzu gönderin. Yorumunuz Editör onayından geçerse yayınlanacaktır. Küfür, Hakaret, İftira ve SİYASİ içerikli yorumlar ve Adı Soyadı belirtilmeyen yorumlar yayınlanmıyacaktır. Surgucum